0
(0)

Seksualitet24 ønsker å være et veksthus for nye, norske erotiske tekster, og nå vi inviterer nye og gjerne litt mer erfarne skribenter til å slippe fantasien løs og bidra.

Våre novellesider er først og fremst ment å være et verksted for inspirasjon og nytelse, der vi setter søkelys på kvalitet og mangfold.

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva du kan skrive om, og du kan selvsagt velge om du vil fortelle om noe du virkelig har opplevd, eller kanskje er det en fantasi som du lenge har gått og tenkt på. Det er fullt mulig å skrive under pseudonym dersom jobb eller andre forhold tilsier at du vil skille forfatterkarrieren fra annen karriere.

Når du sender inn en novelle blir den både vurdert av vår erotikkredaksjon og våre lesere. Hver måned kårer vi «Månedens novelle» (fra og med 1. april 2021) der det også vanker premiepenger. Det er lov å lenke til novellen på sosiale medier og oppfordre venner og bekjente til å stemme på din novelle.

Alle noveller på mer enn 18.000 tegn blir også vurdert til publisering som lydbok eller e-bok, og blir din novelle antatt er du også garantert et fast honorar.

Som en del av vår erotikk-satsning vil vi også invitere til skrivekurs og workshops innen temaet.

Les mer om det å sende inn noveller og våre oppdaterte betingelser denne lenken.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This