0
(0)

Slik avslører du kjærlighetsbombere

av | 4 des 2021 | Annie Snakker Om Sexualitet, Blogg

Annie Tønnessen

Annie Tønnessen

For inspirasjon, refleksjoner, konkrete verktøy og kunnskap om seksualitet – Anne snakker om seksualitet! Annie er en 72-modell som brenner for å gjøre en forskjell for deg og de rundt deg innen seksuell helse. Annie gleder seg til å bidra, og har du spørsmål eller tema som du ønsker svar på, er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt med Annie her.

«Love bombing», er dessverre blitt mer vanlig i dating i dag. Det er en manipuleringsteknikk som aktiv blir brukt i samtlige dating-apper.

Det er blitt rapportert at «lovebombing» ble laget av en religiøs kult på 1970-tallet, hvor lederne brukte kjærlighet som våpen for egen vinning. Kjærlighetsbombing vil si at en oversvømmer en person med tilbedelse og oppmerksomhet til det punktet at det blir overveldende.

Det føles som om personen går for fort fram for raskt, istedenfor å respektere dine grenser. Det virker som du blir bombardert med kjærlighet.

Kjennetegn på mennesker som gjør dette:

1. De starter gjerne med «kjære» ved første kontakt

2. De fleste er fra USA, England og de sier de har høye stillinger i militæret, ingeniører eller er leger.

3. Mange forteller at de har en kone eller partner som døde av kreft og vil flytte til Norge.

4. De bruker ord for å overbevise deg at du er verdens beste.

«Det er nå jeg vet at det fortsatt er engler på jorden. Du er en skikkelse av skjønnhet og du er så vakker.»

«Og husk at noen er her ute som mangler og dør etter å møte deg. Klem og søte kyss.»

5. De vil ikke tekste i dating appen. De appene de spør mest om er WhatsApp (da utgir du telefonnummeret ditt, noe jeg virkelig ikke anbefaler), GoogleHangouts eller de vil ha e-posten din. Det du kan fortelle dem er at du ikke bruker Hangouts eller WhatsApp, fordi det er så mange svindlere der ute. Da vil du ofte oppleve at de sletter deg.

6. De sender deg kjærlighets sitater.

I’ve never had a moment’s doubt. I love you. I believe in you completely. You are my dearest one. My reason for life.» – Ian McEwan-

Aliquam erat volutpat. Quisque vehicula eros sed metus vulputate consequat. Curabitur tincidunt, metus vel laoreet consequat, orci turpis commodo quam, vel efficitur sapien risus quis lacus. Nam condimentum porttitor nunc commodo sagittis. In a dui varius, sagittis mi non, tincidunt lorem. Integer vestibulum dui urna. Vestibulum scelerisque ut mi nec luctus. Integer finibus neque maximus vehicula dignissim.

Teksten fortsetter under annonsen.

7. Kjærlighetsbombere sier de ofte bor i storbyer som Helsinki, Gøteborg eller Oslo.

Sjekk med tidssonene når de sender melding. Det er ofte fra USA. Texas er det flere som går igjen. Noen innrømmer at de bor i USA, når de blir konfrontert at de ikke bor i Norden. Begrunnelsen er ofte at hvis de sier de bor i USA er ikke kvinnene interessert.

Allerede på profilen velger de i lyve. Hvis de ikke får napp et sted så bytter de ofte bosted for eksempel fra Finland til Norge. Vær observant på dette. Men husk at dette også kan gjelde mennesker som bor i Norge som har lært disse manipuleringsteknikkene.

8. Mange av menneskene som sender disse meldingene ber om bursdagsdato av deg og av en eller annen grunn, har de alltid bursdag før deg. I håp om at du skal gi, sende noe av verdi.

9. De er meget flinke til å bruke disse emoijene og mange roser.

10. De skriver ofte at de ønsker at du må melde dem ofte. 

11. De har gode verdier i forhold til hva en kvinne skal være: 

12. De sier de har sterke følelser for deg, selv om dere ikke har møtes før.

«Først og fremst vil jeg forsikre deg om at du vet at jeg har følelser for deg selv om vi ikke har møtt hverandre og at du er den mest etterspurte og mest etterspurte personen enn noen muligens kan være».

13. «Elsker deg» eller «Love you» blir benyttet etter en kjapp dialog på tross av at de aldri har sett deg. Er det mulig? Nei.

14. Mange har et barn, ingen familie eller familie som strever.

15. De sier at de skal bare jobbe fire-åtte uker så skal de bosette seg i ditt land.

16. Flere forteller at de har mange penger og de vil at du skal være med å starte en frivillig organisasjon for å hjelpe andre.

17. De sier konkret hvor mye penger du skal få i lønn.

18. Du får bekreftelse på at du er vakker og enestående kontinuerlig.

«Verden virker litt lysere siden jeg møtte deg. Du er en veldig spesiell kvinne med et varmt hjerte, og jeg synes det er veldig tiltalende.»

19.Noen spør om du vil gifte deg, selv uten at dere har truffet hverandre.

20. Selv om du sier at du ikke har sterke følelser for dem, forteller de gjerne deg hva de føler.

«Jeg kommer ikke til å skynde deg, men på hver e-post jeg sendte til deg, vil jeg uttrykke mine følelser og hva jeg føler om oss.»

21. Kjærlighetsbombere har ofte en klar forventning om å få mye tilbake siden de har gitt så mye varme ord og gaver tilbake til deg. De spiller på skyldfølelsen din, for å oppnå noe fra deg.
For eksempel at de vil ha sex på tredje date og tenker det er helt naturlig siden de har investert så mye tid og eller penger.

Etter at de har fått deg på «kroken», mangler mange penger. Det kan være en reise til deg, billetter, penger til familiemedlem eller de ber om et lån til de får sin store lønning.

Variasjonene er enorme, men noen av disse kjennetegnene bør være et virkelig rødt flagg for å prioritere bort et slikt menneske.

Noen treffer sine kjærlighetsbombere og resultatet er dessverre et forhold med høy maktdynamikk. De gir ofte mye gaver og viser en meget positiv side i starten av forholdet.

Hva er det som gjør at kvinner eller menn svarer på slike kontaktannonser som gir seg ut for å være verdens beste?

Alle i denne verden har et håp om å elske og bli elsket. Innerst inne så vil du få en følelse av at denne mannen/kvinnen er for god til å være sann. Kjærlighet kan virkelig gjøre blind.

Hva er det som gjør at noen blir forelsket og det er vanskelig å styre følelsene våre på tross av en ikke har truffet vedkommende?

Mange sier du må være «dum» for ikke å skjønne dette på et tidligere tidspunkt. Du er ikke dum. Dessverre er du godtroende og tror det beste om mennesker. Å tenke at mennesker er onde eller faktisk vil andre vondt er utenkelig. Dropp hva andre tenker eller gjør. Det viktigste for meg er at du prater med noen andre om dette. Ikke sitt alene med å straffe deg selv med vonde ord og selvbebreidelse. Å sitte med den følelsen av at du er blitt lurt er virkelig vond. Dette kan være fra kvinner og menn i alle aldre og bosted.

Er du et menneske som har dårlig samvittighet for at du møtte eller har betalt noen, som du trodde det var din livs kjærlighet? Vi sexologer hjelper gjerne med dette.

Sosialpsykolog Joseph Forgas sier at forelskelse er en sterk følelse som kan styre ditt liv. Enkelte ganger så kan det resultere i irrasjonelle følelser og handlinger.

Kjenner du en venn, venninne som er midt oppe i dating med en kjærlighetsbomber? Send gjerne lenke til dette blogginnlegget. Sammen kan vi stoppe, rapportere og slette slik at andre unngår kjærlighetsbombombing og manipulasjon.

Vi respekterer deg akkurat for den du er og hos oss blir du aldri dømt for handlinger du angrer på. Det vi aller mest ønsker er at du skal ha det godt innvendig og utvendig. Ta kontakt, så bidrar jeg med glede der du er.

Vi blogges

En god varm hilsen fra Annie

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This