0
(0)

Alt for mange av oss skammer oss over kroppen vår. Selv om det blir stadig større oppmerksomhet rundt menn som sliter med sitt eget kroppsbilde, så har vi en viss mistanke om at spesielt kvinner er kritiske til sin egen kropp.

Da kan det kanskje være en god idé å tenke på at menn ofte er svært visuelle av seg, de tenner gjerne på ting de ser.

Det finnes like mange ulike tenningsmønstre som det finnes mennesker, men har man kommet så langt som til sengs, så er det jo gjerne fordi man er kåte på hverandre.

 Det å se hverandre er en viktig del av hele sexopplevelsen, så slå på lyset og nyt hverandre.

Lys er også viktig for noe annet som er viktig under sexleken, nemlig blikkontakt. For noen kan det faktisk være ganske grensesprengende å se partneren sin i øynene når man får orgasme, men det kan virkelig forsterke opplevelsen.

Hold blikket til hverandre når dere får orgasme, enten sammen eller hver for dere, det finnes knapt noe som er mer intimt. Noen vil til og med påstå at man kan se inn i hverandres sjeler om man holder blikkontakten under en orgasme.

Blikkontakt har også en mer praktisk funksjon. Det er ikke alltid man prater så mye under sexakten, og da kan det være viktig å plukke opp hint og signaler via øyne og ører for å vite om partneren er med på notene eller ikke.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This