5
(1)

Når det gjelder seksuelle scenarioer er det bare fantasien som setter grenser for hvor vilt, heftig, spennende og opphissende det kan bli, og når det gjelder fantasier så er alt lov – det foregår inne i hodet ditt – og der er du sjefen.

Nå er det fantasier som ikke nødvendigvis bør settes ut i livet, og noen er til og med så heftige at skulle du skrive dem ned så vil du kunne bli straffet. De fantasiene er det nok best at du holder for deg selv.

Men så er det likevel noen fantasier og situasjoner som er godt innenfor det som er lovlig, men som likevel kan være litt skummelt å skrive ned eller fortelle til andre, og så har du alle de andre tankene som syder av spenning, seksualitet og utforskning.

Mange har seksuelle fantasier som de bruker når de onanerer, andre igjen fantaserer når de er sammen med partneren for å krydre sexleken.

På samme måte som noen bruker erotisk litteratur eller porno for å sprite opp sexlivet kan du også bruke dine egne fantasier til glede for deg selv og kanskje din partner.

Det er noe spesielt med det å si det høyt eller skrive det ned, dele det med andre – dine erotiske tanker og fantasier.

Du trenger selvsagt ikke dele det med noen, du kan ha din hemmelige dagbok eller filer lagret med passord på PC’en din. For noen kan det å skrive om helt vanlige seksuelle aktiviteter være spennende nok, kanskje bruke de «stygge» ordene føle seg litt vulgær, promiskuøs eller vågal.

Andre kan synes det er spennende å trå utenfor komfortsonen, kanskje utfordre noen tabuer eller skrive om ville orgier, masse elskere, ting som partneren ikke liker å gjøre, men som man fantaserer om likevel – det er som kjent bare fantasien som setter grenser.

Kanskje kan du og din partner skrive korte historier og så lese hverandres fantasier? Kanskje kan det være en start på ny utforskning av seksualiteten.

Og dersom du er bittelitt ekshibisjonist kan du sende inn teksten til Seksualitet24 så vi legger det den ut som erotisk novelle. Når den blir publisert kan du tenke på at det finnes mennesker der ute som blir kåte av din historie.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This