5
(1)

Stort sett alle fantaserer om sex.

Vi tenker på ting vi har gjort, som vi har lyst til å gjøre, og om ting som vi aldri ville gjort – men som man tenner på å fantasere om der og da.

Noen ideer fester seg bedre enn andre, og kanskje får man lyst til å teste det i virkeligheten. Hvordan vet man om fantasier bør prøves eller ikke? Her får du noen spørsmål du kan stille deg selv for å finne ut av det.

Først kan du vurdere hva som ville skjedd hvis du prøvde, og fantasien ikke gikk som planlagt. Ville fantasien bli ødelagt for all framtid, ville du blitt veldig skuffet, eller hadde det gått greit?

Det er ofte ikke så lett å vite på forhånd, men det er verdt å tenke over. Hvis det ikke er veldig viktig for deg å gjennomføre fantasien, men stor risiko for å ødelegge en favoritt, så er det kanskje best å la være?

Tenk litt på hva med denne fantasien som er viktig. Tenner du for eksempel på en gangbang hvor du vil være i sentrum og ha full kontroll, eller er det det å bli sett og “brukt” som er viktigst?

Før du prøver det så er det lurt å sørge for at det som tenner deg mest ved fantasien blir slik hvis det skal gjennomføres. Det gjør sjansen større for at det blir vellykket.

Kanskje er det heller ikke nødvendig å gjøre akkurat det du hadde forestilt deg (hvis det er vanskelig å få til), men du kan gjøre noe annet som fyller samme behov. For eksempel hvis du ikke kan ha en gangbang, så kan du kanskje be en eventuell partner om å gi deg ekstra oppmerksomhet, dra på en swingersklubb og bli sett, eller noe lignende.

Er det nødvendig å gjøre det?

Kjenner du et sterkt behov for å prøve det du tenker på? Kanskje har du fortalt noen om fantasien din og de insisterer på at du bør gjøre det hvis du tenker på det, men du er ikke sikker, eller du er veldig bekymret for eventuelle konsekvenser. Da er det best å vente. Det er ikke uvanlig at to mennesker i et forhold har samme fantasi men at bare den ene vil gjøre det på ordentlig. Da bør den som sier nei få det siste ordet. Kanskje er det nok å kunne snakke om fantasien og dele den på den måten.

Må du strekke deg for langt for å få det til?

Hvis det å gjennomføre fantasien vil medføre et brudd med partner, blakke deg helt eller være risikabelt så må du vurdere nøye om det er verdt det. Kontakt gjerne en sexolog for å snakke om måter å komme over det på, eller å kunne gjennomføre uten store, negative konsekvenser.

Husk at hvis det ikke blir vellykket på første forsøk, så kan du prøve igjen. Hvis forholdene ligger til rette for det, så er det en fantastisk følelse å få fantasien sin oppfylt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This