5
(4)

Nyttårsforsetter handler ofte om å forsake noe, eller å gjøre noe en ikke har særlig lyst til. I år vil vi oppfordre til å droppe nyttårsforsetter, eller å ha noen som gir deg glede og overskudd. Dersom du bestemmer deg for et slikt forsett vil vi gjerne høre fra deg!

Slankeindustrien kommer sannsynligvis til å være på hugget som aldri før i januar, men 2021 kan være året hvor du blir venner med egen kropp og slutter å kjempe imot den.

Er det noe du liker å gjøre som du vil sette av mer tid til? For eksempel å onanere, mer tid til kjæresten, mer alenetid eller å utforske noe nytt seksuelt.

Kanskje har du noen ambisjoner som du kan sette ut i livet, eller nyttårsforsettet kan være å fokusere mindre på prestasjon og mer på livskvalitet og tilstedeværelse. Poenget er å frigjøre seg fra andres forventninger eller krav og lytte mer til egne behov og ønsker.

Prøv å finn ut hva som gir deg glede og overskudd og se om du kan prioritere det høyere. Vi har alle vært igjennom et veldig annerledes år, og kan trenge å fokusere på noe hyggelig. Noe av det viktigste hvis du bestemmer deg for et nyttårsløfte til deg selv er at du ikke ender opp med å få dårlig samvittighet eller å føle skam hvis du ikke får det til. Særlig hvis du har hatt nyttårsforsetter i år etter år og aldri lyktes, så er det nok på tide å finne på noe nytt.

Noen forslag til nyttårsforsetter er å utforske egen kropp mer, å kjøpe et sexleketøy, å lytte mer til deg selv og kroppens behov, å slutte å barbere leggene eller å slutte å fokusere på vekt eller mat.

Uansett om du går inn i det nye året med noen løfte til deg selv eller ikke, så ønsker vi deg et flott nytt år!

Tips oss om dine nyttårsforsetter

Hva tenker du kan være dine sexpositive nyttårsforsetter? 

Enten det er å bli bedre kjent med egen kropp, utforske nye deler av din seksualitet, finne på nytt med din partner, bruke seksuliateten til å komme deg videre etter sykdom, kanskje til og med satse på en utdanning innen kjønn og seksualitet, eller har du en ny jobb i sikte der du vil jobbe med dete fagområdet? Fortell oss om dine nyttårsforsetter – og så hører vi også gjerne hvordan det går med deg og nyttårsrforsettet ditt. Du kan selvsagt være anonym om du ønsker det. Skriv til oss via dette kontaktskjemaet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This