5
(3)

Har du noen gang vurdert å bli med noen hjem, men tenkt at du ikke kunne fordi du måtte hjem og hente noe først? Da er dagens tips for deg.

Vi anbefaler å ha en liten toalettmappe eller lignende med det nødvendigste for sex og/eller en overnatting med seg ut på byen eller andre steder hvor det kan by seg en mulighet for sjekking. Det trenger ikke være store greiene, noe som ligger i veska eller bagen som du slenger over skuldra.

Eksempler på ting som er lurt å ta med seg er kondomer, glidemiddel, litt penger til taxi eller buss hjem, undertøy og mobillader. Kanskje vil noen kommentere det at man er godt forberedt, men det er ingenting galt med å være det.

Det er begges eller alles ansvar å ha kondomer, slikkelapper eller lignende tilgjengelig, og de burde heller være glade for at det kan bli sex fordi du var forberedt.

Tar du medisiner som du kommer til å trenge i løpet av natten eller kvelden, så ta dem gjerne med deg. Så slipper du å hoppe over en dose eller å måtte avvise noen på grunn av det. Litt snacks, eller våtservietter kan også være lurt.

Du kan også spørre om den du vurderer å ha sex med har det dere trenger for at det skal bli en hyggelig kveld, eller om det kan skaffes.

Slik vil du stå friere til å kunne velge å ha sex hvis du har lyst, uten at du på noen måte må det bare fordi du har med en slik mappe.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This