5
(2)

Har du lyst til å gi en sexy julegave? De fleste er nok ferdige med julegaveinnkjøpene nå, men dagens tips handler om sexy julegaver som du kan få til på kort tid.

Har du vært tidlig ute så kan du handle inn sexy undertøy, sexleketøy eller en sexy ferietur til deg selv eller partner(e). Er du så heldig at du har en fysisk butikk i nærheten, så er det kanskje ennå ikke for sent å kjøpe inn noen “harde” pakker.

Har du en slunken lommebok eller for kort tid til å handle på nett, så finnes det gaver som ikke koster noe annet enn tid og innsats. Det må ikke være ting, men tjenester, kuponger eller tid er også fine gaver.

Du kan gi tid ved å avtale barnevakt, fri fra jobb eller å gjøre oppgaver som du vet at din partner ellers må gjøre. Det kan være en fin julegave å planlegge og rydde tid til å gjøre noe hyggelig sammen, eller å gi din(e) partner(e) ro og hvile. Tenk på hva dere har mest behov for; Trenger dere tid til å være nær hverandre, tid til å få overskudd til sex, eller kanskje alenetid for å pleie forholdet?

Du kan skrive kuponger som din partner kan innløse når hen ønsker det. Tenk på aktiviteter som din partner liker og kanskje etterlyser. Det kan være massasje, å tappe i et bad, en egokveld hvor hen får det som hen vil, eller en aktivitet som dere ikke har gjort før. Ha fokus på at gaven skal gi glede og handle mest om din(e) partnere(s) ønsker og behov. Du gir selvsagt bare kuponger som det er innenfor dine grenser å gi.

Husk å tenke over om slike gaver vil være velkomne hos din(e) partner(e), for sexy gaver er best med samtykke og gjensidig glede.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This