5
(8)

PolyNorge inviterer til felles titteparty og Q&A etter premieren på Sexterapi-episoden «Polyamori, sex, kjærlighet, sjalusi og så barna da!»

Episoden som er den syvende i rekken og egentlig en bonusepisode i første sesong av Sexterapi, har på oppfordring fra PolyNorge fått fremskyndet premiere tirsdag 23. februar klokken 20.00.

PolyNorge er en frivillig organisasjon som søker å være en sosial arena og talerør for polyamorøse personer og som jobber med folkeopplysning og politisk aktivisme.

Seksualitet24 har gått med på å publisere bonusepisoden om polyamori tidligere enn planlagt fordi PolyNorge altså inviterer til premierefest med påfølgende spørsmål og svar fra Lynn Myrdal, åpen poly og tidligere leder av PolyNorge, Aud Jektvik, sosionom og sexologistudent, Tone Haldorsen, sexolog og foreleser ved Sexologiskolen og åpen om åpent forhold i media, samt Even Tyr Bjerkeli og Silje Holtmon Akø, som er sexologer, ektepar og poly. Det er Lynn og Aud som er med i episoden og som tegner og forklarer for programlederen.

Etter at episoden er vist i fellesskap er det anledning til å komme med spørsmål til det som er blitt diskutert i programmet.

Du kan enten melde deg på arrangementet via Facebook-eventet eller dersom du vil se episoden for deg selv blir den også gjort tilgjengelig via YouTube.

Neste uke er det også ordinær premiere på episode 5, «Barna og seksualiteten» med blant andre Margrete Wiede Aasland. Episode 5 blir tilgjengelig 24. februar klokken 08.00.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This