5
(3)

Er du på utkikk etter nye sexstillinger å prøve, eller bare nysgjerrig på hvilke som finnes? Da er dagens tips noe for deg.

NRK har publisert en ny artikkel med bilder av mange ulike sexstillinger. Bildene er i sort/ hvitt, og du kan klikke på hvert enkelt bilde for å lese mer om hver enkelt stilling. I artiklene står det tips til gjennomføring, hvem stillingen passer for og hvordan man kan variere den.

Parene som er fotografert har stilt opp frivillig. Det er et mangfold av mennesker i ulike aldre, kroppsstørrelser og seksuell orientering. Det hadde vært flott å se flere fargede mennesker, noen med synlige funksjonsvariasjoner, og mennesker av flere kjønn, men kanskje kommer det flere bildeserier. Du kan bla i bilder av de ulike parene på hver enkelt stilling hvis du lurer på hvordan den ser ut med f.eks. to kvinner.

Øverst i artikkelen er det en meny hvor du kan velge blant ulike kategorier. Hvis du for eksempel ønsker å se stillinger hvor man har øyenkontakt, som passer for de av oss som har vondt i knærne, som er best for gravide, eller lignende, så kan du trykke på denne kategorien og få opp forslag.

Husk at det slett ikke er nødvendig å prøve flere stillinger hvis du ikke har lyst til det. De fleste er fornøyde med en eller noen få stillinger, men for de av oss som søker inspirasjon eller hjelp, så er dette et flott tiltak.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This