5
(4)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Sexleketøykassen for mor og far

av | 15 mai 2021 | Nyheter, Sinful

Leverandøren lover følgende: Dra på nye, erotiske eventyr fylt med sensuelle overraskelser når dere åpner lokket til Sinful 10 Day Love Challenge. Den elegante boksen er fylt til randen med spennende sexleketøy og erotiske tilbehør som vil sprite opp sexlivet deres og gi dere begge massevis av nytelse.

I boksen finner dere 10 produkter som kan brukes av ham, henne eller begge to under forførende forspill, lett bondagelek og orgasmisk samleie. Nyt et hav av stimuli med blant annet vibrasjoner, penetrering og pisk, og bruk de mange produktene til å utforske hverandres kropper.

Ok, så dette er altså en leketøykasse for par, enten med ham, henne eller hen, vi sendte hele boksen til testing til Vanilja som inviterte med parteren på en spennende oppdagelsesferd. Her er hennes dom:

Først av alt så likte jeg veldig godt hvordan boksen var utformet. Den var sort og diskré, så ingen som måtte komme til å stikke innom soverommet, fatter interesse for den. Den var lett og åpne, lukene åpnet seg lett og man måtte liksom ikke ødelegge hele boksen for å få opp en luke.

Dette er en helt super gave å gi til din partner, som dere to kan nyte sammen. Produktene er like mye for han, som for henne og de fleste kan man bruke sammen.

Vi brukte litt tid på å snakke i forkant om hvordan vi skulle gjøre dette. Skulle vi åpne en luke hver dag, en luke hver uke? Hele prosessen med å planlegge tok en uke og vi koste oss med å fantasere hva pakken inneholdt, da begge valgte å ikke se på innholdet i detalj i forkant. Bare planleggingen av å åpne denne parboksen gjorde at vi kom nærmere hverandre.

Vi pratet åpent om hva vi likte seksuelt og hva vi eventuelt ville eller ikke ville prøve. Så før vi i det hele tatt åpnet boksen, hadde denne gjort at vi allerede godt til hverandre og delte tanker og fantasier. Akkurat det synes jeg er så viktig å få frem. Jeg synes det var utrolig spennende at vi prøvde å åpne en luke hver dag. Vi lagde en 10 dagers plan i forkant. Vi ventet slik at jeg var sikker på at de 10 dagene ville være innenfor rett tid i måneden, passet på at vi ikke hadde noe spesielt forstyrrende planer i perioden. Noen dager gikk det rett og slett ikke, vi fikk ikke tid, men det bygget spenningen mellom oss til den dagen vi hadde mulighet igjen.

Jeg vil absolutt anbefale å åpne denne tidlig på dagen, slik at man kan planlegge litt, fantasere litt, flørte i løpet av dagen og bygge opp spenningen. Grunnen til dette er at enkelte ting burde lades først, man burde ha glidemiddel tilgjengelig og så videre.

Jeg ble fornøyd med hvert eneste produkt og selv om det var flere produkter jeg ikke normalt ville kjøpt. Jeg syntes det var spennende å prøve noe nytt og jeg fikk meg en helt ny favoritt også. Hver eneste dag, satte jeg og partneren min fokus på når vi fikk tid til hverandre og hva vi skulle prøve.

Vi fikk også fokusert på hvor viktig det er for oss å sette av tid i hverdagen til å nyte hverandre og hvor viktig det er for seksualitet at man opprettholder lysten. Spenningen rundt hva parboksen skulle «teste» oss i denne dagen. Var det til han eller meg? Eller kunne begge teste? Ville vi tørre prøve det? Så litt spenning og litt lettelse når vi så hva det var.

Her er det ingen skumle produkter, dette er for alle par som ønsker å prøve noe sammen og kanskje oppdage nye og spennende produkter. Vi hadde som avtale på forhånd at vi skulle prøve alle produktene begge to og det gikk faktisk, for selv om produktet var for han, var det jeg som hjalp han. Når produktet var for meg, kunne han hjelpe.

Det som slår meg med denne sammensetningen av produkter, er at det er en genial startpakke. Spesielt hvis du har få, eller ingen leketøy. Da vil jeg sterkt anbefale denne pakken, selv om du er singel. Grunnen er fordi den setter begge kjønn i fokus og alle varene er såpass god kvalitet at de holder i lengden. Man har egentlig alt man trenger i denne pakken, enten man er en mann eller dame. Så har man også noe spennende å tilby, hvis man skulle få uventet besøk.

Dette er gode produkter du kan bruke i mange år fremover og ikke typisk engangsvarer du ofte får i andre lignende parbokser eller kalendere.

Et tips til slutt: Den plastformen som er med, inni parboksen, er helt genial til å ha i en skuff med alt mulig der du nå får 10 rom i forskjellige størrelser til å sortere ting i.

Gå direkte til produktet i webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This