5
(4)

Hvis du er nysgjerrig på klyper og gjerne vil vite mer om hvordan de kan brukes i sex, så bør du lese videre. Dagens tips handler om klyper.

Klyper kan plasseres på mange ulike steder. Noen relativt trygge steder å begynne kan være på innsiden av lårene, på de ytre kjønnsleppene, på puppene eller den løse huden på testiklene.

Samle litt hud og sett klypen på. Begynn gjerne med å bare sette dem på og ta dem av med en gang. Slik får du kjenne på hva du syns om følelsen, og ulike plasseringer.

Mange typer klyper

Det finnes mange ulike typer å få kjøpt. Blant annet så finnes det klesklyper i tre eller plast. De i tre er ofte ikke så stramme og passer godt for nybegynnere eller noen som ikke har behov for mye trykk.

De i plast har som bonus at de er lette å rengjøre. Begge disse variantene kan kobles sammen. Du kan legge en tråd på huden (eller tre den igjennom klypene), sette mange klyper på rad og ta dem av ved å trekke raskt i tråden.

Dette der nokså dramatisk ut, men er relativt trygt. Bittesmå, sterke klyper som får kjøpt i bokhandler har en liten overflate mot huden, og kan gi mye smerte, selv om de ser små og søte ut.

En får kjøpt metallklyper som brukes til snekring eller lignende som er veldig sterke for eksempel på Biltema. Husk at jo sterkere klypene er, jo kortere tid bør de sitte på.

Unngå skarpe og harde kanter

Unngå klyper som har skarpe eller harde kanter og test dem gjerne på et sikkert område før du setter dem på et mer følsomt sted.

I butikker som selger sexleketøy så har de ofte klyper og klemmer. Mange har vanlige klesklyper. I tillegg har de gjerne klemmer som strammer seg når man drar i en liten lenke, eller som kan skrus sammen med en liten skrue.

De som strammer seg når man drar i tråden egner seg godt til å henge noe fra, kanskje noe som beveger seg mens man har penetrerende sex eller gjør andre ting.

Penisskaftet, de indre kjønnsleppene og brystvorter er egnede steder til å sette klyper hvis man ønsker det. Klyper bør ikke sitte på i mer enn ca. fem til ti minutter, spesielt hvis man ikke er erfaren. Det anbefales ikke å sette en klype på klitoris på grunn av at den har så mange nerveendinger.

Intense følelser

For de fleste så er det ikke det å sette klypene på som er “verst”, selv om det kan føles både spennende og litt forbudt. Det er når man tar av klypen etter noen sekunder eller minutter og blodet strømmer tilbake i kroppsdelen at det kan bli mest intenst.

Du trenger ikke å kjøpe utstyr hvis du ikke vil. Du kan også klype med fingrene og neglene for å utforske smerte og andre sanseinntrykk, men særlig hvis du har lyst til å gjøre det på deg selv, så blir det ofte mer spennende med klyper eller klemmer enn med fingrene.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This