5
(5)

Sex for de av oss som er store kan være utfordrende på noen måter. Sexleketøy er for eksempel oftest ikke tilpasset våre kropper; mange trusevibratorer blir liggende oppå venusberget i stedet for inntil klitoris, og selene blir for korte. 

Her får du tips til noen sexleketøy som passer spesielt godt for store mennesker.

Womanizer er et veldig populært sexleketøy for de av oss som har klitoris, men standardmodellene er ganske små.

Noen opplever at det er utfordrende å nå fram, eller å finne en avslappet stilling og samtidig klare å styre den.

Womanizer plus size er lengre enn den tradisjonelle og har knappene som styrer intensitet nede på håndtaket. Den har også en lengre «tut» som lettere når fram til klitoris hvis man har et større venusberg.

Womanizer plus har dessverre gått ut av produksjon, men det finnes fortsatt noen å få kjøpt på nett. Hvis det blir etterspørsel så vil kanskje Womanizer starte produksjonen igjen?

Tantus og Geekysextoys har lagd noen dildoer med håndtak, blant annet en som heter Echo handle. Den er ekstra lang og derfor lettere å håndtere hvis man må anstrenge seg for å nå fram med en kortere dildo.

De fleste lange dildoene deres har en penislignende ende med et håndtak under, men de har også noen som ser ut som sverd eller andre ting hvis man foretrekker sexleketøy som ikke ligner på peniser.

Dobbeltdildoer kan også fungere bra hvis de ikke er helt myke. De blir lettere å manøvrere hvis de er litt harde. 

Dildo eller buttplug med sugekopp er kjekt for å kunne ha hendene fri mens man bruker den. De finnes også i mange ulike lengder og tykkelser slik at man kan velge en variant som passer perfekt.

Selv om man når fram med en vanlig dildo i noen stillinger så kan en slik lang dildo eller en med sugekopp gi frihet til å utforske nye stillinger. Har man råd til det, så finnes det pulemaskiner som man kan feste en dildo eller vibrator i.

Liberator puter er fine for å kunne legge under rumpa ved oralsex så man kommer bedre til. De kan også brukes til å gjøre stillingen mer behagelig når man ligger på siden, hvile seg på når man blir tatt bakfra, avlaste knærne, og mer. Du kan også bruke sofaputer, eller andre puter som er ganske faste.

Strap-on-er finnes i ulike størrelser, og kan kjøpes på nett og i fysisk butikk. Det er ofte lurt å ta mål rundt hoftene og sammenligne med målet som er oppgitt på pakken. Tenk også på om det er viktig at for eksempel dildoen blir sittende på venusbeget, eller om det er ok at den havner lenger oppe.

Noen strap-on-er er store nok, men plasseringen av dildoen blir litt uvant. Se også på hvordan stroppene er festet, og om de kan forlenges. Jeg anbefaler Divine Diva sin plus size harness. Den kan brukes sammen med nesten alle dildoer og vibratorer med utvidet base og passer mennesker med hoftemål på opptil 208 cm.

Tau er vakkert på store kropper. Følger du «oppskrifter», så må du bare beregne litt mer tau, og vær som alltid bevisst på sikkerhet. Skal du henge noen opp i en suspension bondage så er det viktig at opphenget tåler vekten med god margin og at vekten blir fordelt. Tau kan også brukes til å lage en strap-on-sele.

Det blir stadig flere merker som produserer sexy undertøy og fetisjtøy i et mangfold av størrelser og til mennesker av alle kjønn. Jeg håper at enda flere produsenter får opp øynene for dette markedet og lager flere produkter som passer mennesker med ulike kropper.

Prioriter nytelse der du er og som du er. Ikke vent til du er «tynn nok» eller lignende. Alle fortjener deilige, sensuelle opplevelser og orgasmer akkurat slik vi er. Alene eller sammen med én eller flere partnere.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This