5
(2)

Det finnes mye spennende sexleketøy å få kjøpt, og noen ganger kan en nesten bli overveldet av alle valgmulighetene. I dag handler dagens tips om sexleketøy som egner seg særlig godt for å bruke sammen med andre.

Penisring med vibrator

Hvis minst en av dere har en penis så kan det være spennende med en penisring. Noen penisringer kommer med vibrator, og den er spesielt nyttig når man er to eller flere. Vibratoren kan stimulere penisen den sitter på ved oralsex eller penetrerende sex. Vibratoren kan også føles veldig bra mot klitoris eller mellomkjøttet til en partner og gir penetrerende sex en ny dimensjon.

Strapon

Straponer finnes i flere varianter, men den vanligste er en sele som man tar på seg og kan feste en dildo eller vibrator i. For de av oss med vulva så kan det være spennende å få være giver av penetrerende sex og kanskje se partner(e) suge på dildoen man har festet mellom beina. Mange oppdager at det er overraskende hardt arbeid å knulle noen og får en ny respekt for det. Noen menn blir engstelige for hva det betyr om deres seksuelle orientering at de liker å bli tatt med strapon, men det har ikke noe med seksuell orientering å gjøre. Hvis en liker straponsex, så er det trist å nekte seg selv å prøve det.

U-formet vibrator

Det finnes u-formede vibratorer som er lagd for at de av oss som har vulva skal kunne ha en ende inni til å stimulere g-punktet og en utenpå for å stimulere klitoris. Disse kan brukes samtidig som penetrerende sex med fingre eller penis, og kan gi et ekstra kick for de av oss som har penis også.

Sexleketøy med fjernkontroll

En eller flere kan ha en buttplug, et vibrerende egg eller en klitorisvibrator på dere og la en partner ha fjernkontrollen. De fleste slike leketøy er i dag mer sofistikerte enn de var for noen år siden. De har fått bedre rekkevidde, blitt trådløse og mer stillegående. Disse kan for eksempel brukes når dere har sex, eller som en opphissende hemmelighet mens man er ute blant folk.

Ikke glem at stort sett alt du kan bruke alene, kan du også bruke sammen med partner(e).

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This