5
(3)

Hvis du er voyeur og liker å se på noen som har sex eller eksibisjonist og tenner på at andre ser på deg, så er det rikelige muligheter til å bli tilfredsstilt for eksempel på en swingersklubb. Swingere er mennesker som har uforpliktende sex med andre, gjerne gruppesex eller partnerbytte.

Swingersklubber har ulike regler. Noen har ulike rom hvor du kan ha døren åpen hvis du vil bli sett på eller inviterer andre til å delta, de har dresskode, tillater ikke enkelte typer sex, eller er kun åpne for mennesker av bestemte kjønn.

Hvis du har lyst til å dra på en slik klubb så er det smart å lese seg opp på reglene før man drar. Er du heldig så har stedet en temakveld eller en sammensetning av mennesker som passer deg særlig godt. Det kan være planlagt en gangbang, en kveld for kvinner som har sex med kvinner, eller en kveld for par som vil prøve partnerbytte. 

Det er ingen garantier for å finne noen som du vil ha sex med, eller som vil ha sex med deg, selv om du drar på swingersklubb.

Respekter andres grenser tenk gjerne litt over hva du ønsker med besøket før du drar. Skal dere lete etter noen å ha sex med eller bare kikke? Det er lurt å diskutere hva som er innafor eller ikke før dere drar. Kanskje blir dere veldig inspirerte og får lyst til å gjøre mye mer enn dere hadde tenkt, men da har dere tenkt gjennom ting på forhånd.

Det er ingen plikt til å ha sex med andre eller i det hele tatt selv om man går inn på en slik klubb. Mange liker å bli sett på, og det har man mulighet til her. Da hender at andre ber om å få være med, men de kan avvises vennlig men bestemt.

Husk at de færreste går rett fra “Hei!” til sex. Drikk med måte, og start samtaler med folk. Da får dere avklart kjemi og funnet ut om dere har felles interesser. Det kan være veldig tennende å se noen andre beundre sin partner, eller bare å være i en fri og åpen atmosfære hvor det er velkomment å ha sex “offentlig”.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This