5
(4)

Dagens tips er å prøve ASMR før, under eller etter sex.

ASMR står for autonom sensorisk meridianrespons. Forkortelsen beskriver en følelse som noen av oss får av å høre på enkelte typer lyder. Det kan være frysninger som starter i hodebunnen og beveger seg nedover ryggraden, prikking i huden, en følelse av statisk elektrisitet, eller kiling. ASMR blir beskrevet som en hjerneorgasme eller et hjernegjesp.

Blant lydene som oftest utløser ASMR er skraping, hvisking, børsting på en mikrofon og klikking. Best effekt får man ved å høre på lydene med gode hodetelefoner. Her er en video du kan prøve å lytte til for å se om du får ASMR.

De fleste bruker ASMR til å få sove, for å distrahere seg fra hverdagsstress, som bakgrunnslyd når man jobber, eller til avslapning, men ASMR kan også brukes til sex.

Før man skal ha sex eller for å komme i stemning kan man høre på ASMR for å slappe av og komme i kontakt med kroppens signaler. Den intense følelsen av velvære kan overføres til seksuelle følelser hvis man ønsker det.

Man kan høre på ASMR-videoer mens man har sex. Følelsen av en god massasje, oralsex eller pjusking kan bli forsterket av «hjernegjespet».

Etter sex kan ASMR brukes for å skape en rolig overgang til resten av dagen, og bidra til at man får en ekstra behagelig avslutning, gjerne sammen med fysisk berøring. ASMR kan brukes som aftercare.

Hvis du ikke får ASMR av den første videoen du hører på, så kan det være verdt å prøve ulike typer videoer som denne, denne, eller denne med hvisking. Sett gjerne av litt tid til å lytte, og slapp helt av. Kanskje er du en av de heldige som får oppleve en hjerneorgasme?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This