5
(2)

Når temperaturen går opp så går libidoet opp for noen, og ned for andre. Noen blir litt slappe og svette i varmen, og kvier seg for å ha sex. Hvis du er en av de som syns sex kan være et ork i varmen, så har vi noen tips til deg.

Invester i en god vifte eller luftkondisjonering på soverommet. Sett det gjerne på litt før dere skal ha sex, slik at rommet har en behagelig temperatur.

Kast ut den tunge vinterdyna og ligg bare under lakenet hvis du liker å ha noe over deg når du har sex med deg selv eller andre. Skift gjerne sengetøy oftere enn vanlig slik at sengen er ren og fristende å legge seg i.

Ha sex i dusjen. Der unngår man å bekymre seg for å bli svett, og du/dere kan regulere temperaturen akkurat slik dere vil.

Det kan være ubehagelig å ha sex hvis man er veldig mett. Når en er varm i tillegg så kan det bidra til at man ikke føler seg i form. Unngå for tung mat eller å bli overmett rett før du skal ha sex, men sørg for at kroppen får alt det drivstoffet den trenger. Inkluder gjerne typisk sommermat som kan serveres kald, som for eksempel jordbær eller is.

I sommervarmen er det lett å undervurdere hvor mye væske man trenger. Drikk vann eller annen kald drikke og sørg for at du ikke blir dehydrert.

Eksperimenter med isbiter. Ta fram noen isbiter og la dem dryppe kaldt vann på varm hud. Prøv å føre en isbit over kroppen, og legg merke til hvordan brystvortene blir stive, eller andre reaksjoner.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This