4.5
(8)

Dagens tips handler om sex i dusjen. Sex i dusjen kan være superhot, men turer til legevakten er ikke det, så hvordan gjør man det på en trygg måte?

Rydd dusjen for distraherende gjenstander, ting som kan ramle ned eller som du eller dere kan skade dere på. Dette inkluderer for eksempel sjampoflasker stablet eller balansert slik at de kan falle ned, barbersaker og såpe.

Sørg for å stå støtt. Det kan bli glatt i dusjen, så sitt på en krakk eller bruk en antisklimatte. Tenk på hvordan du kan slappe av og nyte samtidig som stillingen er så trygg som mulig.

Ikke bli for ivrig. Finn enkle stillinger som er stabile og som du klarer å holde. Skift stillingen eller ro ned tempoet hvis du må konsentrere deg for å bli stående. Det er vanskelig å få orgasme eller å nyte med hele kroppen hvis du må spenne deg eller er nervøs for å ramle.

Ta med leketøy som tåler vann. Det finnes vibratorer, buttplugger, penisringer, klitorisstimulatorer og masturbatorer som tåler vann og som brukes i dusjen. Her er det mye å utforske enten alene eller sammen med partner(e).

Avslutt gjerne et annet sted. Selv om du startet i dusjen, så betyr ikke det at alt må avsluttes der. Man kan begynne med å utforske sin egen eller hverandres kropper i dusjen, og så gå videre til sengen eller et annet egnet sted underveis.

Kilde @lovecrave

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This