5
(1)

Når man ligger og soler seg eller er ute og går er det lett å forestille seg å ha sex utendørs. Kanskje fantaserer du om å bli oppdaget av noen mens du soler deg toppløs, eller får lyst til å knulle din partner opp mot et tre. Denne uka handler dagens tips om sex i det fri.

Hvis man har partner(e) så kan det å være ute være inspirerende. Ofte er man i aktivitet og får se nye sider av hverandre.

De av oss som tenner på visuelt stimuli kan for eksempel like å ha god tid til å beundre våre partnere slappe av i badetøy, eller svette mens de hugger ved. Vi er vante til å se dem i kjente omgivelser mens de gjør hverdagslige ting, og det å se våre partnere gjøre noe uvant kan være pirrende og minne oss på hvorfor vi valgte dem. Det å se samboeren som alltid stabler oppvasken “feil” i oppvaskmaskinen selvsikkert fortøye en båt og hoppe i land kan raskt vekke lysten til å se hen gjøre noe helt annet også.

Det kan være mange grunner til at man velger å ha sex utendørs. Kanskje fantaserer en om muligheten for å bli sett, man vil føle spenningen ved å gjøre noe som er litt forbudt, kjenne frisk luft og sol på huden, eller bare være spontan uansett hvor man er. Det kan også være en type sex man vil ha; rask, hard, spontan eller stående, som passer særlig godt ute.

Å være i naturen, eller andre offentlige steder kan vekke de litt dyriske sidene i oss. Selv om man liker å ha sex i en nyoppredd seng med matchende puter, så kan det være en spennende kontrast å finne hverandre i blåbærlyngen og plukke blader og jord av hår og klær etterpå. Ute er det også mange muligheter for å leke mellom kontraster som snø og badstu eller grove trestammer og myk hud.

Utendørssex kan man gjøre både alene eller sammen med partner(e). Bare pass på å ikke bryt loven. Husk at det ikke bare er penetrerende sex som er sex. Klining, beføling, det å se hverandre inn i øynene og å snakke om hvor kåt man er, er også sex.

Her er det bare å la seg inspirere og ha sex i det fri.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This