5
(6)

Nordmenn og kvinner fantaserer om sex i det fri, det er blant annet et av de mest populære temaene i for eksempel erotiske novellekonkurranser.

Denne uka handler dagens tips om det å ha sex i det fri. Hvis vi skal ha sex på et offentlig sted så er det viktig å vite hvilke lover og regler som gjelder slik at vi slipper å få bøter, eller å bli straffet på andre måter.

Det å ha sex offentlig påvirkes av § 298 i straffeloven. Denne loven tar for seg seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke og lyder som følger:

“Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a) på offentlig sted, eller

b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.”

Denne loven inkluderer også blotting og lignende. Vanligvis gis det bøter på opptil 10 000 kroner, og straffen blir strengere hvis man bryter loven foran barn, eller hvis man gjentar lovbruddet.

Det er relativt sjelden at politiet bøtelegger noen for å ha sex offentlig. Hvis man har prøvd å finne et privat sted og ikke gått inn for å bli sett så blir man gjerne bare bedt om å slutte og bortvist fra stedet hvis noen klager.

Dagens tips blir derfor å finne et usjenert sted hvis man skal ha sex på et offentlig sted. Egnede steder kan være i skogen, på en øde strand, ved en hytte som ligger for seg selv, eller på et tak hvor ingen kan se en.

Hvis du liker bli sett så finnes det klubber og steder hvor andre har samtykket til å se på, til felles glede.

Følg med denne uka for flere tips om sex utendørs.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This