5
(2)

De av oss som har bil tilbringer ofte mye tid i den, enten på vei til og fra jobb, eller på diverse ærender. Men bil er ikke bare praktisk og hverdag. Bilen er også et spennende sted å flørte eller ha sex i. Så lenge en er diskret så kan en ha sex både i og på bilen. Bare husk å vente til bilen står i ro.

Det er ingen god ide å ha sex mens en kjører.

På langturer kan en stoppe og ha sex på et sted ingen kan se det. Kanskje vil dere gi hverandre rask håndsex mens dere sitter i hvert deres sete, eller slå ned baksetene og ta dere god tid. Ha gjerne et pledd i bilen som dere kan kaste over dere hvis det blir litt kjølig eller for å skjule dere litt, og sett på håndbrekket så bilen ikke begynner å trille. Ha gjerne noen våtservietter eller et håndkle i bilen for å gjøre rent etterpå.

Moderne biler er gjerne veldig kompakte og det er ikke lett å klatre fra det ene forsetet til det andre, eller plass til å ligge i alle biler. Kanskje må dere gå inn og ut av bilen flere ganger før dere finner en måte å gjøre det på, men hvis dere ikke kan gjøre det slik dere er vant til så kan det gi muligheter for å lære noe nytt.

På mange biler kan setene kjøres bakover eller legges ned, og dere kan bruke bagasjerommet, særlig hvis det er flatt. Den ene kan lene seg framover og bli tatt bakfra, eller en kan sitte eller ligge i bagasjerommet og få oralsex. En kan velge å se på det som en morsom utfordring å finne ut hvor dere får plass, eller å finne hva dere kan gjøre med de mulighetene dere har.

Litt planlegging på forhånd kan gi større suksess.

Ikke ha på seg en jumpsuit som du må kle helt av deg, og ha det gjerne ryddig i bilen slik at dere kan følge impulsen når den kommer. Skjørt uten undertøy under er praktisk, og det gir ofte ønsket effekt å fortelle at en har “glemt” å ta på seg undertøy hvis en har lyst til å tenne partneren sin.

Hvis dere har plass så er det smart å ha et par puter i bilen som kan legges under en eller for å beskytte hodet mot en dør. Det at bilen er trang gir ikke bare begrensninger, det kan også gi muligheter til å dytte imot eller støtte seg.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This