5
(2)

Er du 60 pluss og klar for «freddan»? Eller mandagen eller onsdagen eller hvilken dag det nå skulle være og du skulle ha lyst på litt intimitet, kos og kanskje sex?

Foreningen Sex og Politikk, Likestillingssenteret KUN, Likestillingssenteret og Foreningen FRI ser for tiden etter eldre voksne til opplysnings- og kunnskapsfilmer om eldre og seksualitet.

Nå har de sluppet en liten videosnutt som skal være med å rekruttere voksne eldre over 60 år til å være med på prosjektet.

De ønsker å komme i kontakt med personer i aldersgruppen 60 år og eldre, som sier seg villig til å dele sine tanker og erfaringer knyttet til seksualitet, både på godt og vondt. I tillegg ønsker gruppen bak prosjektet særlig å belyse eldres møte med helsepersonell. Prosjektet er finansiert av Helsedirektoratet.

På sin Facebook-side skriver Sex og Politikk at «som et ledd i et nasjonalt prosjekt ønsker vi å komme i kontakt med voksne eldre for å snakke om aldring og seksualitet. Vi ønsker et størst mulig mangfold i forhold til alder, kjønn, etnisk bakgrunn, funksjonsevne og legning.»

Ta en titt på videoen som viser varme følelser mellom mennesker som litt eldre enn det vi vanligvis ser i reklame, filmer og TV-serier. Det er som det sies i filmen; seksualitet har ingen aldersgrense!

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This