5
(2)

Det er mange som er single og som ønsker seg en partner. En av de vanligste måtene å finne en partner på i dag er å møte noen via internett. Datingapper som Grindr, Tinder og Bumble kan lastes ned på mobilen og føles for mange av oss nødvendige fordi så mange bruker og snakker om dem. Dagens tips handler om at man ikke bør glemme å se opp fra mobilen i jakten på en partner.

Dating-apper er ikke designet for at du skal finne noen, men for at du skal fortsette å bruke appene. Det er brutalt, men slik er det. Det er lett å bli blendet av det store utvalget som finnes der ute og tenke at man bare må fortsette å sveipe, og så vil en glimrende partner komme ut av mylderet. Dette henger også sammen med forventningen om å finne den perfekte sjelevennen. I virkeligheten må stort sett alle forhold jobbes med før eller siden (og helst kontinuerlig), og det krever fokus på felles mål og verdier.

Vi sier ikke at du ikke skal bruke apper eller nettdate, men vi vil minne om å holde øynene åpne i hverdagen også. Kanskje sitter din drømmeperson ved siden av deg på cafeen?

Dere har lik rytme i hverdagen og trives begge to i samme miljø. Kanskje er vedkommende en venn av en venn? Dere har samme humor, like referansene fra oppveksten og elsker den samme typen musikk.

Kanskje er personen en kollega som du samarbeider godt med på jobb, og som du vet at har noen av de samme karrieremålene som deg selv? Kjenner du på en kjemi, så ikke stikk nesa ned i mobilen og tenk at det er for skummelt å ta initiativ ansikt til ansikt. Prøv å få blikkontakt, start en samtale, eller inviter hen på en kaffe.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This