5
(1)

Nordmenn handler sexleketøy som aldri før. Nytelse.no som selger sexleketøy har hatt 90 prosent økning i julegavehandelen sammenlignet med fjoråret.

Erotiske julegaver selger som aldri før, og selv om ikke alle legger gaven under juletreet, er det ingen tvil om at det blir hett i det ganske lande i jula, skriver nettstedet i en pressemelding.

– Julen er tiden for å vise de man er glad i at man setter pris på dem, og ingenting sier vel jeg elsker deg mer enn en orgasme, sier Maria K. Ebbestad, huner er pressetalskvinne for nettstedet.

– Julen er en tid som er vanskelig for mange i utgangspunktet, og med korona på toppen av det, så er det fint å se at mange benytter tiden til å kose seg ekstra mye sammen, eller alene, sier Ebbestad.

Private om det private

Er du en av de som syns det er litt rart å putte en slik type gave under juletreet har Ebbestad løsningen.

– Selv om nordmenn har blitt mer åpne, er vi fortsatt private om det private. Gi en morgengave, legg den i julestrømpen eller finn den frem under sengen etter at gjestene har gått, for harde pakker er jo de beste, uttaler hun.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle. Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Mer sex, gir mindre stress

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxitocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, forklarer Ebbestad.

I tillegg mener hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad i en pressemelding fra Nytelse.no.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This