3.9
(15)

Dagens tips er for mor og far, eller en hvilken som helst voksen person, som har ansvar for en ungdom som er i ferd med å oppdage onaniens gleder.

Hvordan være kul og forståelsesfull, uten å tråkke inn på det private området, uten at sokker, sengetøy og t-skjorter trenger å vaskes litt oftere enn før?

Den svenske sexopplyseren Inti Chavez Perez har råd.

Han foreslår at man som foreldre setter inn en søppelbøtte på rommet, og gjør det klart at den heretter skal tømmes av ungdommen selv. Med andre ord, det er ingen andre som kommer til å se eller legge merke til de klissete papirlommetørklene.

Man trenger jo kanskje ikke å sette inn en hel tørkerull eller dorull på skrivebordet ved siden av søppelbøtten, men en pakke papirlommetørker kan jo komme til nytte på mange vis.

Perez mener at det også er greit å diskré legge frem kondomer lett tilgjengelig. Ikke for å oppfordre til sex, men slik at den unge kan bli «kompis» med dette viktige hjelpemidlet.

Snakker man åpent om sex sammen så går det jo også an å nevne at onani med kondom minimerer sølet etterpå…

Dessuten, om man ikke har begynt med det før, så er det på tide å banke på døra og vente på et «kom inn» før man går inn på tenåringsrommet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.9 / 5. 15

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This