4
(1)

En tur på nettet og noen videosøk på «BDSM» kan sette en støkk i noen og enhver. Selv om de mest avanserte formene for BDSM kanskje er for spesielt interesserte, så snakker vi om et bredt spekter av nytelse og spenning.

BDSM sitter like mye i hodet som det kroppslige og fancy utstyr, og du ville kunne oppdage nye og spennende sider ved deg selv eller din partner.

Dominans eller en kåt klask på rumpa kan berike sekslivet, samtidig som dere bør være helt klare på grenser og samtykke. Om rollene og leken ikke gir seg helt av seg selv, så kan det være en idé å bytte på rollene; «I dag er det jeg som bestemmer.»

En morsom greie kan være at dere kaster kron og mynt om hvem det er som skal bestemme. Vil dere være litt ekstra avanserte kan dere bruke en terning og sette opp en liste fra én til seks med hva dere skal utforske, det være seg dominans, spanking, blindfold og så videre.

Kjennes det for grenseoverskridende eller klient så er det greit å ha stopp-ord. Ikke bruk «stopp» som stopp-ord, mange tenner litt ekstra på at partneren sier «stopp» og «nei», men egentlig vil at du skal fortsette.

Tips: Bruk for eksempel ord som «rosa» og «rødt», «rosa» betyr at det begynner å nærme seg grensen, men ikke stopp, mens «rødt» kan bety øyeblikkelig avbrudd i sexleken og tilbakekalling av samtykke.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This