4.2
(10)

Dagens tips handler om hvordan man rimmer.

Rimming er en type sex som går ut på å bruke munnen og tungen rundt eller i anus.

Mange assosierer analsex kun med å penetrere anus med leketøy eller penis, men det inkluderer også rimming, og mange andre ting.

Når man rimmer så kan man blant annet slikke, blåse, suge, kysse eller presse tungen inn i rumpehullet. Det er mange nerveendinger i og rundt analåpningen, så det føles godt å bli stimulert med lepper eller tunge der.

Før man skal rimmes så er det lurt å vaske seg godt, gjerne med såpe og vann. Du kan skylle ut av endetarmen hvis du ønsker det, men det er vanligvis ikke nødvendig. Les hvordan her.

Snakk om hvordan dere ønsker å sikre dere mot seksuelt overførbare sykdommer og bakterier som finnes i området. For å hindre bakteriespredning eller uvelkommen lukt eller smak så er det klokt å enten rimme før man eventuelt har penetrerende sex analt, eller å vaske med en våtserviett mellom dyp penetrering og rimming.

Det er alltid et godt alternativ å bruke slikkelapp. Bruk gjerne spiselig glidemiddel både under en slikkelapp, eller alene.

Spør gjerne om hva partneren din liker når du rimmer. Kanskje syns hen det er deilig å bruke vibrator rundt anus, å bli runket, eller å få stimulert klitoris samtidig? Du kan erte litt ved å ikke gå rett til rumpehullet men slikke eller bite litt på innsiden av lårene, kysse på rumpa, eller kile med fingrene i området rundt.

Rimming kan fint kombineres med andre typer sex dersom man ønsker det. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Og etter at du har prøvd rimming så får kanskje uttrykket “Kyss meg i ræva” en helt ny, og mer positiv betydning.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.2 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This