5
(3)

Har du noen gang lurt på hvor man egentlig skal kaste sexleketøy? Det får du svar på i dagens tips.

Det kan være mange grunner til at man kvier seg for å kaste sexleketøy som man ikke vil ha lenger. Man vil gjerne levere det riktig for å ta vare på miljøet, det er litt tabubelagt å eie sexleketøy for noen, og man vil ikke få en søppelpose med matavfall i retur- eller i verste fall bot – fordi man puttet en dildo oppi den – selv om den var formet som en aubergine…

Hvis sexleketøyet er elektrisk, for eksempel en prostatastimulator, vibrator, eller lignende, så kan de leveres inn der du kjøpte det eller hos en hvilken som helst butikk som selger småelektronikk.

Kondomeriet har til og med en returordning hvor du får 20 prosent rabatt på en ny vare hvis du leverer et leketøy i retur. Ansatte i sexleketøysbutikker skal ha fått opplæring i å ta imot varer som skal resirkuleres, og blir ikke flaue.

Er leketøyet lagd av plast eller metall, så kan det leveres sammen med annet plast – eller metallavfall. Syns du det er flaut hvis noen ser deg levere det, så finnes det mange store dagligvarebutikker eller returstasjoner som har returkasser for småelektronikk og lignende i inngangspartiet. Da kan du legge det igjen i en pose uten å måtte snakke med noen. Gjør gjerne litt research på forhånd hvis du er usikker.

Uansett hvordan du velger å kassere det, så husk å rengjøre leketøyet først og å ikke kaste ting som kan resirkuleres i restsøppelet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This