4.8
(6)

Når man skal ha analsex er det noen som blir urolige for ikke å være rene nok. Det er bare du selv som kan avgjøre hva som er god nok hygiene for deg.

For mange så føles det tilstrekkelig å tørke seg nøye etter å ha vært på toalettet og unngå å ha analsex hvis man føler at man må på do. Det kan være greit å bruke våtservietter for å forsikre seg om at det er ordentlig rent.

Ved rimming (det å bruke tungen) så er det viktig å være klar over risikoen for å få i seg bakterier fra tarmen. Vær også klar over at det er noen seksuelt overførbare sykdommer som kan smitte via rimming. Det anbefales derfor å bruke slikkelapp for å dekke over anus og området rundt når man rimmer.

Når man har penetrerende analsex så er det en viss risiko for at man vil komme i kontakt med avføring. Vanligvis er det ikke avføring i endetarmen med mindre du føler at du må på do, men det kan være lurt å unngå analsex hvis man nettopp har spist, eller det er lenge siden du har tømt tarmen.

Skulle man oppleve at man får litt avføring på en finger, penis, eller leketøy, så husk at det kan vaskes av med såpe og vann, og at det er en helt naturlig kroppsfunksjon.

Ønsker man å forsikre seg om at man er helt ren, så kan man sprute litt lunkent vann opp i endetarmen. Da vil man måtte gå på do, og får tømt tarmen. Man får kjøpt utstyr for dette i butikker som selger sexleketøy.

Noen syns det er erotisk og godt å tømme tarmen ved hjelp av vann, andre gjør det fordi de føler at det er nødvendig. Det er relativt trygt å gjøre dette av og til som foreberedelse til analsex eller som en del av sexen, men det bør ikke gjøres for ofte. Da kan tarmen miste evnen til å tømme seg selv.

Hvis man opplever lekkasje eller å se avføring i løpet av analsex så er det viktig å understreke at det ikke er noens feil. Man bør akseptere at dette kan skje før man bestemmer seg for å ha analsex. Det er også helt i orden å si nei til analsex, uansett årsak.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.8 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This