0
(0)

En mann er dømt til fire år og fem måneders fengsel for voldtekt av en mindreårig jente. Dommen vil bli anket. Mannen har deltatt i et norsk realityprogram.

Mannen er også dømt til å betale 170.000 kroner i erstatning til fornærmede.

– Min klient står fast på det han har hevdet, at han ikke har gjort dette. Han har ikke hatt noen form for seksuell omgang med fornærmede, sier mannens forsvarer Tor Haug til VG.

Dommen blir anket på bakgrunn av bevisbedømmelse under skyldspørsmålet, opplyser Haug.

Ifølge tiltalen skaffet mannen seg seksuell omgang ved vold eller truende atferd. Han skal ha slått fornærmede i ansiktet to ganger og er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år.

Mannen deltok i et realityprogram mens voldtektssaken ble etterforsket. I forbindelse med deltakersøknaden har han forklart at han løy til produksjonsselskapet om forholdet.

Produksjonsselskapet ble gjort oppmerksom på saken før programmet ble sendt på TV, men valgte å publisere det likevel. Fornærmedes bistandsadvokat fortalte til God kveld Norge at klienten opplevde det som belastende å se mannen på TV.

Selskapet opplyste til TV 2 at deltakeren hadde brutt kontrakten med dem ved å lyve, men at de ikke kunne legge seg bort i de juridiske sidene av straffesaken.

Mannens forsvarer mente det ville være å forhåndsdømme hans klient hvis sesongen ble kansellert.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This