5
(3)

Hva tenker du på når du hører ordet queening? Kanskje ser du for deg en dronning på sin trone? Queening er oralsex der en kvinne sitter på ansiktet til giveren.

 Det å sitte på ansiktet til noen har i utgangspunktet ikke noe med maktforskyvning å gjøre, men kan brukes som et virkemiddel i BDSM uavhengig av hvilken rolle man har. Det assosieres mest med dominante kvinner som viser makt eller krever nytelse, men det kan også gjøres på mange andre måter.

Det er noen risikoer forbundet med queening. Det er lurt å avtale et stoppsignal hvis den som ligger under ikke får puste. Det kan være at de slipper noe de har i hånden, klapper på låret til partneren, eller noe lignende. Er du usikker på om du vil komme deg opp fra å knele eller sitte på huk, så ha noe du kan støtte deg til eller holde deg i. Det er også en mulighet å rulle til siden i stedet for å reise seg opp.

Mottakeren kan stort sett slappe av og nyte. Syns du det er slitsomt å stå på huk, så prøv gjerne å sette deg på kne i stedet, eller få tak i en queeningstol som du kan sitte behagelig på. Det er ikke lett å få orgasme dersom du føler deg stresset, eller må anstrenge deg veldig for å holde deg oppe. Husk at målet ikke må være orgasme.

For noen så er den deilige følelsen av å være fullstendig omsluttet av lår og fitte helt uovertruffen, og de bare nyter. For andre så kan det å ligge under noen gi en spennende følelse av å sitte fast eller å være i den andres makt. Det er en fin stilling å gi eller få oralsex i.

Tips til gjennomføringen er at man kan legge en relativt myk pute under hodet til giveren. Da kan hen presse hodet ned i puta (og gjerne vri hodet litt) for å få puste, og ligge relativt avslappet mens man slikker. Det kan bli tungt å holde nakken oppe etter hvert. Det finnes også queeningstoler å få kjøpt som kan gjøre det enda mer spennende. Noen har mulighet for å låse fast hodet til giveren i en boks som mottakeren sitter på, og andre har mulighet for å stille på høyden slik at opplevelsen blir mer behagelig for begge.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This