5
(3)

Leter du etter sexleketøyet med det lille ekstra? Dagens tips handler om buttplugs med pyntestener.

Denne teksten inneholder lenke til en kommersiell samarbeidspartner.

Buttplugs kan brukes både alene og sammen med andre. Hvis du vil bruke den alene så kan du ha den i samtidig som du onanerer, eller mens du gjør husarbeid. Den kan til og med sitte imens du drar på butikken. Da blir handleturen en ny opplevelse.

Kanskje blir du inspirert til å onanere mer, eller å flørte litt når du har en slik hemmelighet? En buttplug med juvel i enden kan gjøre at man svinger litt ekstra med rumpa når man går rett og slett fordi man føler seg ekstra fin, og litt kåt.

Har du partner(e) så kan du overraske hen med å vise fram en vakker buttplug. Kanskje vil dere alle bruke buttplugs som matcher? Uansett om det er en eller flere som vil oppleve å bli stimulert analt, så er det en fin opplevelse å dele med partner(e).

For den budsjettbevisste så anbefaler vi Sinfuls Jewel silikon buttplug. Den finnes i flere størrelser, men start gjerne med en liten eller medium. Den er lagd av et kroppsvennlig materiale, og kan brukes av stort sett alle.

For den som ønsker valgmuligheter så anbefaler vi Happy rabbits lille vibrerende buttplug. Den kan man bytte ut enden på og velge mellom å ha en søt kaninhale, eller en vakker diamant. (se bildet)

En slik buttplug kan være en ypperlig gave til noen som liker analsex og bling, også til deg selv. Husk glidemiddel når du utforsker analsex, og bruk rikelige mengder sammen med en buttplug.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This