4
(1)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Pump opp volumet – bokstavelig talt!

av | 31 mar 2021 | Nyheter, Sinful

Enten du har lyst til å utfordre solosexens spennende muligheter eller du ønsker å øke vaginal følsomhet etter en lengre periode uten sex, for eksempel etter en operasjon, kan Shots Pumped Oppladbar Vaginapumpe være til stor hjelp.

Pumpen øker blodgjennomstrømningen i kjønnsleppene og klitoris, så de blir mer mottakelige for sensuelle berøringer. Kall det gjerne et «bli kjent med deg selv»-leke, det er i alle kvinner som er bestevenninne med sin egen vulva, så kanskje det er på tide å gi «henne» litt ekstra oppmerksomhet?

Vi har latt orgasmehelten Vanilja teste dette produktet, her er hennes tilbakemelding:

For et nydelig produkt. Lekkert, stilfullt og lyserosa. Jeg fikk en ren og delikat følelse av hele produktet. Nå er ikke jeg veldig «rosa» til vanlig, men var meg var helt ok å få en litt femi følelse av produktet. Knapper og alt var enket å skjønne og lette og finne med fingertuppene.

Jeg likte spesielt at den har en meget stor sugekopp, slik at man føler den kan passe til mange størrelser damer.

Dette var første gangen jeg prøvde en slik elektrisk pumpe. Jeg synes det var ekstra deilig å kunne slappe helt av, mens maskinen gjorde jobben. Jeg hadde full kontroll og kunne enkelt lette på trykket hvis det ble for sterkt. Jeg syntes det er en veldig spesiell og annerledes følelse, som absolutt ga mersmak.

Det viser meg også at det er viktig å få tak i en pumpe med god kvalitet og som har god sugeevne, for å få til best resultat. Den suger godt, gjør både kjønnslepper og klitoris hovene og mer følsomme. Man kan gjerne også bruke denne på brystene om man får lyst til å teste ut det.

Hvorfor vakuum pumpe? Hvorfor ikke?!

Spesielt hvis det tar deg lang tid å få klitoris større og opphisset, da vil nok dette produktet være midt i blinken for deg.

Mange kvinner bruker gjerne lengre tid på å oppnå maksimal opphisselse av klitoris, eller for at kjønnslepper skal hovne opp av kåthet. Noen får ikke merkbare hevelser når de blir kåte i det hele tatt. Følsomheten øker betraktelig og det tar mye kortere tid å hisse opp klitoris når den er fuylt med blod.

Når jeg sier at følsomheten øker, så er det faktisk slik at fjær blir som en eksplosjon på huden. Det er nok viktig at man leker litt rundt med den, finner ut hvor mye vakuum du trenger eller liker.

Er du dreven vibratorbruker og allerede har dine favoritter i skuffen, anbefaler jeg deg å prøve noe nytt. Gå for pumpe og kjenn hvor fantastisk mye dypere en orgasme kan bli, når du er skikkelig følsom.

Jeg vil også anbefale denne når du har hatt mange orgasmer allerede og klitoris begynner å bli krevende å tilfredsstille, eller kjennes nummen. Da er denne pumpen helt fantastisk på å fokusere klitoris igjen og du kan fortsette å få enda flere orgasmer.

Her er litt fakta i tillegg til testerens tilbakemelding: 

Pumpen lades opp med USB-kabelen som følger med. En full opplading tar 120 minutter og gir deg opptil 120 minutters bruk.

Skålen er 11 cm i lengden, 7 cm i bredden og 8,5 cm i dybden. Slangen er laget av rosa silikon, mens pumpen er laget av rosegullfarget ABS-plast.

For å få et intenst og effektivt vakuum anbefaler vi at du smører deg inn med et vannbasert glidemiddel i forkant av pumpingen.

Gå direkte til produktet i webshopen via denne linken.

Pumpen kan være fin å bruke etter en operasjon, sjekk gjerne Sexterapi-episoden om seksualitet og kreft nederst på siden.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This