5
(1)

Noen ganger så oppstår det en mulighet for gruppesex helt spontant, men oftest krever det litt kommunikasjon og planlegging på forhånd.

Dagens tips handler om noen praktiske ting det kan være greit å tenke på før man setter i gang.

For det første så trenger du/ dere noen å ha gruppesex med. Sjekk «Dagens tips» for flere tips om gruppesex.

Det er relativt vanlig at folk ikke møter opp til gruppesex, så vurder å ha en reserve eller to hvis det er mulig. De som skal være reserver må selvsagt samtykke til dette.

Så trenger dere et sted. Ut fra hva dere ønsker så kan dere for eksempel leie hotellrom, være hjemme hos noen av deltagerne eller dra på swingersklubb.

Det er viktig å ha en innbydende atmosfære, og at alle føler seg velkomne. Utstyr som skal brukes bør være lett tilgjengelig og rent. Pledd eller noe å dekke seg til med om noen er sjenerte, snacks og drikke er også lurt å ha.

Hvis dere skal være borte, så må dere huske å ta med eventuelt leketøy, beskyttelse og klær, men dere trenger sannsynligvis ikke å forberede lokalet noe særlig. Husk at noen steder man leier har husregler som må overholdes.

Skal dere være hjemme, så er det fint å forberede litt. Kanskje vil dere finne en passer til husdyret, eller ta ned bildet av svigermor fra veggen før dere inviterer til gangbang?

Ha det rent og ryddig, både for din/deres del slik at dere kan slappe av, og for gjesten(e)s skyld. Ha det så ryddig som du selv ville ønsket at det var, det trenger ikke å se ut som et bilde fra en møbelkatalog. Tenk på at det bør være plass til å bevege seg rundt sengen eller hvor dere har tenkt å være, og flytt ting som kan stå i veien.

Det kan være hyggelig å ta et glass vin eller to, men pass på at eventuell rusbruk er avtalt, og at det ikke blir for mye.

Lykke til!

PS! Under «Dagens Tips» finnes det flere artikler om gruppesex.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This