0
(0)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Orgasmeheltene jakter på orgasmer for deg

av | 26 jun 2021 | Nyheter, Sinful

Velkommen til en «nettbutikk» helt utenom det vanlige.

Orgasmeheltene er et samarbeid mellom Seksualitet24 og Nordens største leverandør av sexleketøy og -hjelpemidler. Sinful er i utgangspunktet dansk og selskapet har i dag nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark.

På hjemmesidene sine skriver de: «Vår misjon er å inspirere til et bedre sexliv. Vi ønsker å bringe mer kjærlighet, nærvær og intimitet inn i hverdagen. Vi er lidenskapelig opptatt av den leken som sexleketøy og erotiske produkter er med til å skape, og vi jobber daglig for å inspirere til å leke mer.»

Dette er en visjon som vi i Seksualitet24 kan stille oss bak, men vi tar det et hakk videre. Når man står ovenfor Nordens største på utvalg, så kan det også være vanskelig å få full oversikt.

Orgasmeheltene setter søkelys på å finne de beste orgasmene for flest mulig, samtidig som utfyllende artikler forteller om fordeler og ulemper, og er ment å gi både inspirasjon og informasjon.

Orgasmeheltene har også Seksualitet24 sin visjon i bakhodet når de jakter på orgasmer, det vil si at vi ser litt utenfor boksen. Vi tenker nok litt ekstra på de med nedsatt funksjonsevne, de som er under rehabilitering etter for eksempel kreftoperasjoner og så videre.

Vi kommer med råd til helsepersonell, for eksempel til helsesykepleiere som skal drive seksualundervisning hvilke dildoer som passer til det å lære å tre på et kondom eller sykepleiere som skal anbefale hjelpemidler til personer som har vært syke, men som vil ta tilbake seksualiteten sin.

Ett eksempel på dette er dildoen Amor fra Fun Factory, (bildet under) som ikke er større enn at ungguttene i klasserommet ikke får helt prestasjonsangst, og den har en effektiv sugekopp så den blir høflig stående stille og oppreist på kateret mens helsesykepleieren eller læreren «tegner og forklarer».

 

Orgasmeheltene er en blanding av erfarne testere, sexologer og andre som arbeider både terapeutisk og klinisk med seksualitet og kjønn, og vi tilstreber oss en best mulig balanse mellom legninger og kjønn.

I samråd med Sinful har orgasmeheltene redaksjonell frihet, de plukker selv ut produktene de vil teste, samtidig som Sinful kan foreslå for eksempel nye produkter. Vi trekker fram produkter vi ønsker å anbefale, så vi omtaler ikke produkter som på en skala fra 0-10 får under 6 poeng.

Av og til vil du også finne videoer sammen med artiklene, sånn som for eksempel episoden fra nettserien Sexterapi på YouTube om myter om seksualitet som du finner nederst i denne artikkelen.

I tillegg vil du alltid finne lenker til redaksjonelle artikler på Seksualitet24 under overskriften «Les mer».

All utsendelse av produkter, kundebehandling, eventuell retur av produkter, reklamasjon og så videre håndteres direkte av Sinful.

Alle produktene blir først testet, så blir testrapporten gjort om til en artikkel, så blir artikkelen sjekket av en sexolog, og først da blir saken publisert. Vi tar gjerne imot tips til produkter som vi bør teste og vi inviterer våre lesere til å komme med kommentarer under artiklene.

Det finnes like mange veier til en god orgasme som det finnes mennesker. Derfor er vårt utvalg ikke en fasit, det er en rekke forslag. Om du ikke synes at produktet som er omtalt virker interessant, så finnes det selvsagt et hav av andre produkter der ute.

Og siden dette også er et kommersielt samarbeid er du med å støtte Seksualitet24 sitt arbeid for et mer sexpositivt samfunn der flest mulig skal få et trygt og godt forhold til sin egen seksualitet. Med andre ord – la leken begynne!

Gå til til Orgasmepilotenes egen side via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This