5
(8)

Dagens tips handler om hvordan man gir god oralsex til noen som har penis.

Det finnes mange gode råd om hvordan man gir god oralsex. Det eneste universelle rådet er vel egentlig at ingenting er universelt. Kommunikasjon er alltid nøkkelen til god sex, og selv om du har hatt stor suksess med en teknikk sammen med en partner en gang, så trenger det ikke å være det neste gang, eller sammen med en annen person. Husk også at både giver og mottager har grenser, og at disse skal respekteres.

Noe av det vi tenker om oralsex kommer ofte fra porno. Mange tror at man må ta penis helt ned i halsen, og gjerne brekke seg for å gi god oralsex, men det stemmer ikke. Det er heller ikke alltid et pluss å bruke mye kraft eller høy fart. Det er ikke noe galt i å like noen av disse tingene, hverken som giver eller mottaker, men det er fint å ikke anta at dette er ønsket.

Husk at entusiasme og innlevelse er den beste seksuelle teknikken. Å vise glede over å gi din partner en god opplevelse er minst like viktig som alt annet.

Bruk gjerne god tid og ikke fokuser kun på penis. Du kan massere lårene, gi testiklene oppmerksomhet og bruke tungen, fingre og eventuelt leketøy i området rundt penis. En buttplug eller finger i anus samtidig kan også være godt.

Penis har like mange nerveendinger når den er slapp som når den er stiv. Det er ingen grunn til å bare ha oralsex når penis er hard. Mange syns det føles veldig godt å bli overøst med oppmerksomhet og sanseinntrykk også når de ikke har ereksjon. Det er heller ikke obligatorisk å avslutte med en orgasme.

Bruk hendene. Ta på glidemiddel og masser penis med hendene. Spør gjerne om tempo, grep og hastighet underveis. Du kan massere hodet som om du presser en sitron, føre hendene opp og ned langs skaftet, og så videre. Hvis du ikke liker eller klarer å ha penis langt inne i munnen, så er dette en fin måte å sørge for at hele penis får oppmerksomhet.

Bruk gjerne munnen på andre måter enn å føre penis inn og ut av den. Kyss penis både forsiktig og med våte kyss, bruk tungen på frenulum (båndet/strengen fremme på penis), langs skaftet og rundt penishodet.

Bruk glidemiddel eller spytt for å tilføre fukt når du suger, og eksperimenter med ulikt trykk og måter å stimulere på. Be om tilbakemelding og gi alternativer. For eksempel så kan du spørre om du skal suge inn og lage vakuum, eller om du bare skal bevege deg opp og ned.

Avtal gjerne på forhånd hvor sæden skal hvis hen får orgasme. Så kan hen gi beskjed når det nærmer seg. Så slipper man å få det i munnen hvis man ikke ønsker det, og slipper å bli overrasket. Det kan være lurt å finne fram en vaskeklut eller noe å spytte i på forhånd. Noen foretrekker at man holder samme fart og intensitet når det nærmer seg orgasme, andre at man øker tempoet.

Tips: Mange med penis har ofte en favorittmåte å runke på. Dersom du vil kan du be den du er sammen med om å leke eller kose litt med penis fordi du liker å se på. Noen kan bli litt flaue, mens andre vil kose med penis uten sjenanse. Legg merke til hvordan de tar tak eller holder i penis, det kan være lurt å kopiere dette når du har oralsex med hen, det kan fungere som prikken over i’en.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This