5
(5)

Omtrent halvparten av oss har et eller flere sexleketøy. For å få best mulig utbytte av dem, så er det viktig å oppbevare dem på riktig måte.

Ha gjerne et fast sted å lagre seksuelle hjelpemidler og leketøy på. Slik vil de alltid være klare til bruk, og man har tilbehør som glidemiddel og kondomer lett tilgjengelig når man trenger det. Da vil det kanskje bli brukt oftere, og man slipper å lete etter noe.

Vask alltid leketøyet før det lagres. Det er hygienisk, og man trenger ikke å utsette å bruke det fordi det må vaskes først.

Å bruke skitne sexleketøy kan føre til sopp, bakterieinfeksjoner eller smitte av seksuelt overførbare sykdommer. Dessuten så er det lett å få turnoff hvis man strekker seg etter leketøyet og oppdager at det er fullt av glidemiddel fra forrige gang og lo og støv.

Har man ladbare leker, så er det lurt å sørge for at de alltid er oppladet. Det er lite som er mer frustrerende enn å nærme seg orgasme, for så å oppleve at sexleketøyet går tomt for strøm før man når klimaks.

Har du leketøy med løse batterier så bør batteriene tas ut før lagring. Slik kan man sørge for at batteriene varer så lenge som mulig.

Oppbevar gjerne dildoer, vibratorer eller andre typer leketøy separat i egne poser. Posene kan være lagd av sateng, bomull eller andre materialer. Skal de oppbevares i plastposer er det ekstra viktig at leketøyet er helt tørt og rent før det lagres. Du kan sy poser selv, eller kjøpe dem i butikk.

Hvis du har leketøy lagd av geleaktig materiale eller gummi er det særlig viktig å skille dem fra hverandre under lagring fordi de kan farge av eller “gli sammen” med hverandre.

Leketøy som er brukt analt bør ikke brukes vaginalt etterpå. Derfor kan det være lurt å oppbevare leketøy som er brukt vaginalt eller analt hver for seg, eller å merke dem slik at man ikke blander dem sammen.

Hvis du er bekymret for at noen skal finne leketøyet ditt så er det mulig å lagre det i en låsbar skuff eller kiste, eller du kan gi beskjed om at for eksempel soverommet er privat område.

Har du lyst og mulighet så er det mange vakre sexleketøy som egner seg fint til å stå på utstilling. Det kan være inspirerende og gjøre at man får lyst til å bruke dem oftere.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This