4.8
(6)

Mai er onanimåneden, og dagens tips er å onanere mer.

Det å ha sex med seg selv er først og fremst gøy, og føles godt. Det er verdt å bruke tid på egen nytelse, uansett om du har partner(e) eller ikke.

Å onanere er også bra for både psykisk og fysisk helse. Det hjelper mot stress, gir bedre søvn, forebygger prostatakreft, styrker immunforsvaret og kan dempe menssmerter.

Hvis du ønsker inspirasjon til å variere hvordan du onanerer, så kan du finne noen tips her.

I en travel hverdag kan det være utfordrende å sette av tid til selvomsorg som onani. Vi håper at du har mulighet til å feire masturbasjonsmåneden likevel. Kanskje kan du planlegge litt tid for deg selv, finne noen inspirerende noveller her på nettsiden og se hvor mange orgasmer du kan få på rad?

Husk at du fortjener nytelse og orgasmer minst like mye som alle andre, og at onani ikke er noe å skamme seg over. Syns du det er vanskelig å tillate deg selv nytelse, så kan denne måneden være riktig tidspunkt for å jobbe med det. Tenk på at det ikke er noe annerledes enn å se på TV, å spise god mat, eller å trene for å slappe av og kose seg.

Hvis du har dårlig kroppsbilde, så kan det være lurt å se på kropper i mange ulike størrelser og fasonger, kanskje særlig slike som ligner på din egen. Kanskje ser du noe vakkert i andre som du ikke har anerkjent i deg selv, og kan lære av det. Er du uvant med å tenke på eller ta på eget kjønnsorgan så trenger du ikke å gå hele veien med en gang.

Utforsk gjerne din egen kropp og hva som føles godt i dusjen eller når du våkner. Bøkene til Laura Dodsworth om peniser (manhood) og vulvaer (womanhood) anbefales for å se det flotte mangfoldet som finnes i utseende og lese om andres opplevelse av eget kjønnsorgan. Du kan også besøke kunstverket Wall of vagina på nett.

Onani er sunt og godt for mennesker av alle kjønn, og i alle aldre. Vi håper at du får en orgastisk onanimåned.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.8 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This