5
(4)

Nå er det ikke lenge igjen før orgasmeheltene dukker opp på Seksualitet24!

I lystens og nytelsens tjeneste leter de etter orgasmer som får deg og din(e) partner(e) til å se stjerner.

Orgasmeheltene er lekne og hjelpsomme av seg, så de tar mer enn gjerne i bruk både leketøy og hjelpemidler i sin søken etter den gode og deilige følelsen.

Søker utfordringer!

Våre helter elsker utfordringer – og nå vil de gjerne ha innspill fra deg, kanskje spesielt fra deg som sliter med å få orgasme, hva er din utfordring? I tillegg til våre orgasmehelter har vi også en rekke sexologer som bidrar med sin kunnskap og innsikt.

Du kan sende inn dine spørsmål via dette kontaktskjemaet. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt og i tråd med gjeldende personvernregler.

Eventuelle spørsmål blir besvart på generelt grunnlag, dersom du tenker at du ønsker å snakke direkte med en sexolog, personlig og privat, så bør du sjekke om du finner noen som passer deg i Fagfolk-katalogen vår.

Har du lyst til å bli en orgasmehelt?

Som orgasmehelt er du med å teste sexleketøy og -hjelpemidler. Vi er spesielt på jakt etter deg som tenker at du har utfordringer med for eksempel funksjonsnedsettelse eller andre utfordringer med din seksualitet.

Hvem som helst kan bli orgasmehelt, men du må først melde din interesse, og så plukker vi ut orgasmehelt-kadetter etter hvert som behovet melder seg. Ta kontakt via dette skjemaet og fortell litt om hvorfor du har lyst til å være med å teste sexleketøy og -hjelpemidler.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This