4.5
(2)

Det blir en het jul. Salget av erotiske julegaver har doblet seg sammenlignet med fjoråret.

– Det er gøy å se at nordmenn tar grep om sexlivet og gir erotiske julegaver til sine kjære, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Ebbestad forteller at julehandelen har doblet seg sammenlignet med fjoråret og at å gi sexleketøy i julegaver blir mer og mer populært. Womanizer, julestrømper med erotisk innhold, prostatavibrator og massasjestav er de produktene som skiller seg ut på folks ønskeliste, og garantert ligger under juletreet rundt om i landet.

– Hva gir man til en som har alt? Vel, jeg er ikke i tvil. Et bedre sexliv og deilige opplevelser sammen er noe alle ønsker seg, sier Ebbestad, og legger til, – vi vet det er mange som syns det er helt uproblematisk og gi sexleketøy til både kjæreste, tanter og foreldre. Det er fantastisk, og gøy at dere har et slikt forhold.

Ikke bare på julaften

Når det er sagt, så er det også mange som syns det kan være kleint å åpne erotiske julegaver foran hele familien, men til de har Ebbestad noen gode tips:
Julen er ikke bare kvelden på julaften.

Husk at å våkne til en morgengave er veldig koselig, eller å få en ekstra pakke når alle gjestene har dratt og roen har senket seg. Sexleketøy kommer i alle prisklasser, former og fasonger og du trenger ikke kjøpe den største dildoen akkurat i julegave. En liten womanizer, spinner eller klitorisvibrator er en perfekt julegave. Vi har også laget ferdige julestrømper du kan henge rett på sengestolpen med gaver til dere begge. Denne vil garantert sette fart på julestemningen.

Under juletreet

Hvis det er viktig for det å ha pakken under treet, så pakk den inn med flere gaver og velg et produkt som ikke er så avslørende. Legg den inni noe, eller skriv en liten lapp om at denne åpnes når alle har reist. Det kan være en «byttelapp» så ikke gjestene får med seg hva det faktisk er. Eller det kan rett og slett pakkes inn som det er, og man må stå for at vi har et deilig og aktivt sexliv, og det bør egentlig bare alle være glade for.

Gi opplevelser

Gi en drømmedate. I kortet kan du skrive om alt dere skal gjøre den dagen, i tillegg kan det står (leses ikke høyt) der du skriver om den ekstra gaven du har liggende i sengen, som vedkommende skal få når alle har reist.

Opplevelser trenger ikke være dyrt, dra på aketur, gi massasje med deilige oljer en hel kveld, gå lange turer, lag deilig mat sammen, og husk at tiden din er det beste du kan gi til veldig mange.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This