5
(7)

Kanskje blir nøkler din nye favoritt sex-accesoir? Nøkler kan symbolisere mye, og det er populært å for eksempel gå med nøkler som anheng på et smykke. Hva nøklene betyr kan være en sexy hemmelighet for deg eller dere.

For de av oss som liker bondage så kan nøkler bæres synlig for å vise for partner(e) at de skal få håndjern på seg når dere kommer hjem, eller mens man leker. Det kan også være en tydelig påminnelse om hvem som bestemmer i et rollespill med dominans og underkastelse.

Nøklene kan være symbolske eller kunstneriske som en tatovering, et vakkert smykke som ser ut som en nøkkel, eller lignende. I noen byer låser folk fast hengelåser med sine egne og partners initialer på en bro og kaster nøkkelen i håp om at forholdet skal vare evig. Å ha på seg en nøkkel kan være et tegn på troskap eller kjærlighet. Det å få nøkkelen til kjærestens bosted er viktig øyeblikk i et forhold.

De av oss som liker kyskhetsleker kan synes at nøkler er både romantisk og sexy. Den aktive part i en kyskhetslek med kukbur kalles nøkkelbærer. Det kan være tennende både å være den som hersker over nøkkelen, og den som er innelåst eller satt fast.

Nøkler er fine og relativt diskré symboler på sexy lek eller kjærlighet. Det er ikke uvanlig å gå med nøkler på seg av rent praktiske årsaker, så ingen kan vite hva nøkkelen du bærer på handler om. Er den til hytta, en nøkkel til din partners hjerte, eller et kyskhetsbur?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This