3.9
(7)

Sensommeren er perfekt for nakenbading. Det er ofte fin temperatur i vannet, og været er fortsatt varmt og godt de fleste steder i landet.

Man kan bade naken både alene og sammen med andre. Fordelen med å gjøre det alene er at man kan bruke mer tid på å kjenne på sanseinntrykkene og leke seg uten å tenke på hva andre syns. Det er en fin måte å bli mer trygg på kroppen sin, eller bare å glede seg over den.

Uansett hvor man nakenbader så er det viktig å respektere lover og regler. Les mer om dem her. Det er i utgangspunktet ikke ulovlig å være naken utendørs, men man kan bli anmeldt for blotting, uanstendig oppførsel, ordensforstyrrelse, eller lignende.

Er dere flere, så kan det å være nakne sammen gjøre at man føler seg yr og overveldet av sanseinntrykk. Noen syns det er lettere å flørte eller leke naken, andre blir litt sjenerte. Fokuser på opplevelsen, kommunikasjonen og naturen. Se og bli sett- uten å stirre eller ta på uten samtykke. Det er fint å se at alle kropper er ulike, men også ganske like. Alle vet at peniser krymper litt i kaldt vann, så ikke bekymre deg for at noen skal misforstå.

Det er mange grunner til at nakenbading er fint. Det kan være opphissende å vite at man kan bli oppdaget, selv om sjansen ikke er så stor. Vann føles deilig på varm, kanskje solbrent hud. Nakenbading i regnet kan gi en ekstra spiss på opplevelsen, særlig hvis regnet er varmt. Nakenbading kan vise at man er litt uredd og eventyrlysten, og det er tiltrekkende egenskaper for de fleste.

Lurer du på hvor du kan bade naken? Finn et usjenert sted og la klærne ligge igjen på land, oppsøk en nudist- eller naturiststrand eller en klubb med boblebad hvor det er tillatt å være naken. Følg eventuelle regler, og nyt sommeren.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.9 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This