5
(8)

Wetsex er det å inkludere urin i sex. Jennifer E. C. Rehor lagde en spørreundersøkelse hvor hun spurte kinky kvinner om deres erfaringer. 36 prosent av kvinnene som svarte at de hadde prøvd å bli urinert på eller å urinere på noen, mens 90 prosent svarte at de hadde testet spanking.

Wetsex er fremdeles nokså tabu, men vi håper at alle typer samtykkende sex skal bli mer likestilte. Tabuet kan handle om at man først og fremst assosierer tiss med noe som skal ut av og bort fra kroppen. Noen tenner på at det er litt tabu og føles «skittent» eller forbudt.

Det er ikke særlig risikabelt å drikke urin som nettopp har kommet ut av kroppen. Den inneholder ca. 93 prosent vann, salter, ammoniakk, bakterier og ulike stoffer som kroppen har skilt ut som avfall.

Det er en myte at fersk urin er steril.

Det er lurt å spørre om den som skal være giver tar noen medisiner fordi noen av dem skilles ut gjennom urinen, og man ønsker ikke å få i seg andres medikamenter. Vi anbefaler heller ikke å lagre urinen før man drikker den.

Tiltrekningen til urin kan handle om den våte følelsen, varmen, lukten, eller ydmykelse eller makt. Tilbehør som latekslaken, bleier eller tissevåte jeans kan også være opphissende.

Det er mange ulike måter å leke med tiss på. Man kan urinere på en partner eller bli tisset på. Man kan tisse på seg selv, med eller uten klær eller bleie på. Noen drikker urin. Wetsex egner seg godt for å kombinere med ulike typer BDSM, som for eksempel å bli urinert på for å vise underkastelse, eller å bli nektet å tisse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This