5
(3)

Det å deepthroate er det å ta en penis eller noe annet fallosformet langt ned i halsen. Noen syns dette både ser og føles veldig opphissende ut.

 Som med alle andre seksuelle aktiviteter så er det slett ikke noe man må gjøre, og det er ikke ok å presse en partner til å prøve.

Har du lyst til å bli bedre til å deepthroate? Da kan du til en viss grad øve bort brekningsrefleksen hvis den er plagsom for deg. Det å ta noe langt ned i halsen gjentatte ganger gjør ofte at det føles enklere.

For noen så handler deepthroating mye om å se tårer og føle eller se at penis eller en dildo er langt nede i halsen.

Tenk på sikkerheten mens dere øver. Avtal et stoppsignal, og ikke vent for lenge med å puste.

Hvis du ønsker å øve på å deepthroate så anbefaler vi å bruke en myk dildo. Ikke bruk harde ting som kan sette seg fast i halsen eller skade hvis man får brekninger.

 For givere så kan det ligge mye glede i å gi en slik opplevelse, og gi både mestringsfølelse av å klare å ta penis langt ned i halsen, eller samtykkende lek med ydmykelse ved å ikke få det til.

Gjør leken enda mer spennende ved å knytte et bånd med sløyfe rundt penisroten og si til din partner at du skal treffe båndet med leppene, eller ved å sprute mens man er langt nede i halsen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This