5
(2)

Dating på nettet er populært som aldri før, og mange møter sin(e) partner(e) via internett. Men hvordan skriver man en god profiltekst?

Vi er alle forskjellige og ønsker oss ulike ting, så det er umulig å gi generelle råd som passer alle, men noen fellesnevnere er det.

 Det er lurt å ha et eller flere bilder av seg selv. Noen er redde for å bli avvist, men du vil vel at de som tar kontakt skal like hvordan du ser ut?

Da er det fint å ha et bilde, slik at de som liker akkurat deg skal se deg. Bildet bør være nytt, og selvsagt være av deg selv.

Fristelsen kan være stor til å velge et gammelt bilde hvor du følte deg flott, men vedkommende du møter skal bli kjent med den du er nå, og ikke den du var da. Unngå å ha med forstyrrende elementer.

Ikke velg bryllupsbildet med ekskona eller gruppebildet fra jenteturen. Et portrettbilde er bra. Gjerne et bilde eller to som viser interessene dine også.

Uansett om teksten er kort eller lang, så er målet å gjøre noen nysgjerrige på deg slik at de vil vite mer. Det betyr ikke å være så mystisk som mulig, men at man forteller noe om seg selv som engasjerer og gjør at man får lyst til å bli kjent.

Profilteksten bør si noe om hvem du er og hva du søker. Husk at målet ikke er å tiltrekke seg absolutt alle, men de som liker akkurat deg.

Skriv gjerne noe om hvem du er, hva du liker å gjøre og bruk humor hvis du syns det passer. Den ene detaljen du skriver om interessene dine kan være det som får en spennende person til å ta kontakt.

Vær ærlig om hva du kan tilby, og hva du ønsker.

Ikke skriv at du søker noen å gifte deg med hvis du egentlig vil ha et engangsopplegg. Vær realistisk når du skriver hva du søker, og ikke nevn for mange ting som du ikke vil ha. Fokuser på det du ønsker deg, uten at det blir en kravliste.

Vær åpen og personlig uten å oppgi private opplysninger. Vent gjerne med telefonnummer, adresse og arbeidsplass til dere møtes og har tillit til hverandre.

Det du er best på, er å være deg selv. Hvis du trenger ideer til hva du skal skrive, spør gjerne vennene dine om hva dine beste egenskaper er. Kanskje får du noen gode, eller morsomme svar som du kan ta med i profilteksten?

Vær tålmodig og vit at det kan ta tid å finne de(n) rette. Bruk ventetiden til å bli bedre kjent med deg selv og hva du får glede av. Denne kunnskapen har du nytte av både som singel og i forhold.

Lykke til på jakten!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This