5
(1)

Mandag til fredag denne uken handler Dagens Tips om nett-dating!

Det første du bør gjøre når du skal prøve nettdating er å finne riktig app.

Hvilken app du bør velge kommer an på hvem du er, og hva du søker. Alle apper har noen som søker uforpliktende sex, og noen som har funnet livspartneren sin der, men de fleste henvender seg til eller brukes av et bestemt publikum.

Hvis det er uforpliktende sex du er ute etter, så kan Tinder, Gaysir, Bumble, Happn, Grindr eller Hot or not være interessante. Er du på utkikk etter et langvarig forhold, så kan Match.com, Her, Sukker eller Romeo være gode steder å starte.

Sveipe-apper mindre forpliktende

Det er brukere som søker alle slags relasjoner på alle nettstedene, men det virker som at mer bildebaserte apper hvor man sveiper på bilder og «matcher» med noen er mer brukt til uforpliktende kontakt.

De mer tekstbaserte tjenestene som match.com hvor man svarer på spørsmål og får opp hvem som skal passe best, er mer brukt til å lete etter kjæreste.

Ikke sats på bare én app

Det kan være lurt å ha 1-3 ulike apper alt ettersom hvor mye tid du har å bruke, og hva du leter etter. Syns du at det blir for mye, så kan du alltids slette en app.

Bruk gjerne litt tid på å finne ut om du må betale for tjenestene, og om det er noe du er villig til før du investerer mye tid i å svare på spørsmål om deg selv, lage en profil og sende meldinger.

Sjekk appen før du begynner å sjekke

Se gjerne på hvor mange brukere appen eller nettsiden har. Er det mange brukere, så er det mange potensielle partnere. En app som er midt i blinken for deg som søker for eksempel mennesker med samme religion eller seksuelle orientering, kan være bra selv om den ikke har flest brukere. Noen eksempler er Her som retter seg mot kvinner som søker kvinner, og Romeo og Grindr som ble laget for menn som søker menn.

Tenk på hvordan du liker å kommunisere. Foretrekker du raske, men korte meldinger så vil sannsynligvis Tinder passe deg bedre enn Match.com.

Hos Bumble er det slik at hvis en kvinne og en mann matcher med hverandre, så må kvinnen sende første melding innen 24 timer, ellers blir matchen slettet. Er det et likekjønnet par, så kan begge sende første melding innen samme tidsfrist.

Blir du lei av en app, så er det ingenting i veien for å ta pause, slette den, eller bytte til en annen.

Alle tipsene vil etterhvert dukke opp på Dagens Tips.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This