4
(4)

Dagens tips handler om hva man kan gjøre hvis man har en partner med for stor penis.

Mange tenker at det å ha en stor penis bare er en fordel, men det kan være upraktisk dersom man ikke er fysisk kompatibel med partnere.

 Glidemiddel er vårt første tips. Det å bruke glid kan hjelpe på friksjonen, og gjøre at det blir lettere å ta imot en stor penis.

Hvis det fortsatt er ubehagelig å ha penetrerende sex så kan man prøve å utvide vaginalt eller analt ved hjelp av dilatorer eller buttplugs. Dette må gjerne gjøres over litt tid.

Tenk også på om du føler deg nervøs og spenner deg, eller om du trenger mer tid for å bli kåt og klar. Dette er utfordringer som man kan forsøke å løse selv, eller du kan ta kontakt med en sexologisk rådgiver.

Finn flere måter å ha sex på som ikke inkluderer penetrering dersom det er smertefullt. Gjensidig onanering, oralsex, å bruke en masturbator eller hender kan være nytelsesfulle tillegg eller erstatninger.

Noen stillinger kan være bedre enn andre. Prøv dere fram med hva som fungerer for dere. Kanskje skal mottager være øverst slik at hen kan styre hvor dype støtene skal være, eller hen kan prøve å ligge på siden. En støtdemper kan også være nyttig.

Ved oralsex så kan man bruke hendene for å holde rundt penis og gi en følelse av at hele organet er med på penetreringen i stedet for å deepthroate. Det er også en god ide å bruke en masturbator eller en åpen sylinder i tillegg til munnen. Husk at oralsex ikke bare er penetrering. Tungen og leppene kan brukes på flere måter for å gi nytelse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This