4.9
(15)

Ullfetisjister, eller woolies som de også kalles, tenner seksuelt på ull. Kanskje du har en ullfetisjist i deg?

Det er ulikt fra person til person hva det er med ull som er tiltrekkende. For noen er det følelsen av trygghet og kos, den (u)behagelige kløen som ull kan gi, å bli helt innpakket og kombinere ull med bondage eller å få hjemmestrikkede gaver.

Å tenne på ull er en fetisj som det er relativt lett å skjule for andre. Her i Norge er det for eksempel helt normalt å gå med ullklær, å ha putetrekk eller pledd i ull, og å strikke. Det kan være fint å slippe å stå fram som fetisjist for de som ikke ønsker det og fortsatt kunne glede seg over å bruke ullplagg.

Det at det er lett å skjule kan også gjøre det komplisert å finne likesinnede, og det kan være vanskeligere å åpne seg når det ikke føles nødvendig. Vi vet at det er sunt å være åpen om hvem man er, i alle fall til noen utvalgte mennesker som for eksempel partner(e). Det finnes også grupper på internett for woolies hvor man kan diskutere og finne likesinnede.

Ideer til hvordan man kan utforske en ullfetisj er å ha på seg ullplagg mens man onanerer eller har sex med andre. Noen ullfetisjister liker å onanere inn i en ullsokk, mens andre har ullplagg med åpninger som gjør samleie mulig mens man har dem på. Noen kan like å bli rullet inn i et ullpledd og bli fratatt bevegelsesfriheten for en stund. Det kan være lurt å lære seg å strikke for å kunne lage akkurat det man har lyst på, for eksempel en genser med ekstra stor og lang hals, eller et sengeteppe i ull.

Vinteren er en fin anledning til å bruke ullplaggene sine, og med dagens strømpriser er det kanskje mange som skulle ønske at de var ullfetisjister?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.9 / 5. 15

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This