5
(2)

Musikk er viktig for mange av oss, og det kan fint inkluderes i sex også.

Kanskje har du allerede en favorittsang som du liker å høre på? Hvis du har partner(e) så spør dem gjerne om de har en sang som de assosierer med sex, som de blir kåte av, eller som de vil inkludere i sex.

Kanskje får du en a-ha opplevelse når du tenker tilbake på musikk dere har spilt tidligere, eller blir overrasket over at hen foreslår akkurat den sangen. Spill gjerne musikk som dere liker mens dere har sex.

Forskere har lenge prøvd å finne ut hvorfor mennesker lager musikk. Charles Darwin forslag var at all musikk egentlig handlet om sex.

Flere har fremsatt teorier om at det å kunne gjøre kompliserte ting som ikke handler om overlevelse gjør en attraktiv for potensielle partnere. Slik er det for mange andre arter i dyreriket, så det hadde ikke vært så overraskende hvis det stemte for mennesker.

Mennesker har lagd musikk i over 40 000 år, og kommer sannsynligvis til å fortsette med det, uansett om det handler om sex eller ikke.

Rytmen i musikken har mye å si for stemningen. Vi anbefaler også å si det med ord, men du kan gi et hint via musikken du spiller om du vil ha det rolig og sensuelt, eller hardt og rått.

Musikk kan gjøre sex mer intim og påvirke hvordan vi beveger oss og puster. Når vi har gjort noe hyggelig med musikk i bakgrunnen, så vil også musikken gi positive assosiasjoner senere.

Musikk kan overdøve lyder man lager mens man har sex, det kan være bakgrunn for en erotisk striptease, eller gi deg ro og riktig sinnstilstand for å ha sex med deg selv eller andre.

Uansett om du foretrekker svartmetall, jazz eller klassisk, så finnes det mange sanger som passer til sex. Lag gjerne en spilleliste til eget bruk og utforsk mulighetene.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This