4.2
(23)

Min venninne, enkefru nabodamen

av Eros Penn

Kvinner er for meg det sterkeste kjønn. En kvinne kan få en mann til å gå av skaftet helt uavhengig av sivil status. Hun kan bruke mange midler og verktøy for å få en mann til å slutte å tenke klart. Til å bryte premisser og forutsetninger, og for så å gå rett i fella. Enten bevisst eller ubevisst fra kvinnens side, avslører en mann sitt eget kroppsspråk langt raskere enn en kvinne, så kvinnen er det sterke kjønn. Uten noen som helst form for tvil.

Jeg oppdaget tidlig at et av de største øyeblikkene av nytelse for meg, var å oppleve kvinnens orgasme. Og ikke bare orgasmen, men hele stigningen fra første berøring til den siste, gjennom en rekke orgasmer. Jeg utforsket dette når jeg hadde muligheten, og jeg klarte å forsterke nytelsen ved ikke å gi slipp på henne. Jeg fant metoder for å holde henne i auraen av eksplosjoner, uten at jeg selv måtte sette en stopper for det med min egen orgasme. Mange menn gjør det. Før kvinnen er helt tilfreds og avslutter den sterkeste opplevelsen. Igjen en bekreftelse på at kvinnen er det sterkeste kjønn.

For mange år siden utforsket jeg disse områdene for å la kvinnen oppleve nytelsen lenge og mer kraftig, og først å sette en stopper for den når jeg langt om lenge var så sulten selv at jeg bare måtte ha henne fullt og helt. Jeg oppdaget selvfølgelig at opplevelsen ble kraftigere, og dermed også langt større. Det var med denne kvinnen, min venninne som også var enke og nabo, hele denne historien og opplevelsen startet for meg.

Kvinnen jeg traff av og til på den tiden, og som ga meg de erfaringene jeg har bygget videre på gjentatte ganger, hadde vært enke i noen år. Hun var en god del år eldre enn meg, uten at jeg noen gang hadde brydd meg om alder i det hele tatt. Det gjør jeg fortsatt ikke når jeg ser etter nye opplevelser. De beste og mest nyttige erfaringene sitter i hodet, og sjøl om bursdagskaka stadig får flere lys blir ikke nødvendigvis hodet med sine tanker, følelser og inntrykk noe eldre. Fordelen med å dra på seg noen år er erfaringer og utnyttelsen av alle sansene vi er utstyrt med. Og for meg er sansene viktige i sex og begjær. Gjennom sansene hver for seg og sammen, er sex noe av det viktigste i livet til de fleste mennesker!

Vi var vel først å betrakte som gode venner, som møttes nå og da for å skravle om absolutt alt. Jeg tror jeg var ørene hennes i en tyngre periode for henne, og hun var som en mentor for meg med sine erfaringer og sin livshistorie. Jeg hadde også mine utfordringer. Tryggheten mellom oss økte, tilliten ble etter hvert veldig sterk. Så sterk og trygg at vi delte absolutt alt uten sjenanse. Vi lo mye sammen, fordi vi oppdaget at ingenting var umulig å snakke om.

Jeg husker noe av det vi avslørte som litt flaut til å begynne med, for begge. Da vi var over den fasen så ble alt helt naturlig. Det var under en avtalt lunsj vi bestemte at dette bare var vårt, og ingen behøvde eller skulle vite noe om vennskapets rammer. Det frigjorde oss i alt vi ville si og tenke sammen tror jeg, og derfor ble det også tett og intimt. Mer intimt enn med noen andre jeg har kjent i hele mitt liv. Og den mest intime delen begynte en dag vi hadde denne lunsj avtalen.

Begge kom fra viktige møter som medførte at vi hadde kledd oss mer elegant og tiltrekkende enn det vi normalt ville være. Dette førte til at jeg uten å tenke meg om utbrøt, riktignok lavt i et befolket lokale, at hun var flott og tok seg ekstremt godt ut! Hun så på meg med store øyne, ble en tanke rød i kinnene, og så lo hun. Sjøl om jeg alltid hadde satt pris på hennes evne til å virke elegant og sjarmerende, hadde jeg ikke sett den siden av henne som hun la for dagen under denne lunsjen. Etter at vi hadde satt oss tok jeg meg sjøl i ikke kunne slippe det med en gang, så jeg fortsatte å rose henne, gi henne komplimenter på detaljer jeg der og da merket trigget meg. Hun så på meg hele tiden mens ordene flommet ut av meg, om alt fra skoene hun hadde på seg til skjørtet og ikke minst blusen som avslørte de fine formene mer enn jeg hadde lagt merke til før. Hun stoppet meg med en finger foran leppene sine og smilte. Så hvisket hun at jeg måtte stoppe før hun smeltet vekk.

Som vanlig gikk praten lett under hele lunsjen, om alt mulig fra jobben vår til hverdagen, hva vi så på tv eller gjorde ellers i hverdagen. Det hendte ofte vi kom med litt sladder også, for en liten felles bekjentskapskrets hadde vi fra før. En av våre kvinnelige venner hadde fått seg en ung elsker og hun snakket litt om det til meg over bordet. Blant annet hadde hun en liten mistanke om at flere av venninnene hennes var så nysgjerrige i sin sjalusi på denne kvinnen, at de var sultne på å høre mer om dette forholdet. Jeg spurte forsiktig om hun inkluderte seg sjøl, noe som fikk henne til å se meg rett inn i øya og svare et kort «kanskje, hvem ville sagt nei til en ung ivrig elsker?».

Jeg husker hun lot blikket henge litt i blikket mitt, med et litt frekt og småflørtende smil. Dialogen som fulgte deretter, husker jeg svært godt. Den var begynnelsen på noe som kanskje ubevisst hadde bygd seg opp i oss begge lenge, denne nysgjerrigheten. Hun innrømmet hun kanskje var en smule misunnelig, ikke nødvendigvis på en ung mann, men en mann i det hele tatt. Hun hadde vært alene noen år, og det begynte å bli litt kjedelig og bare fantasere og tilfredsstille seg sjøl til enhver tid. Da hun hadde sagt det så hun opp fra salaten, rødmende, og så lo hun. «Nå får du nå alt også da!»

Impulsivt hang jeg meg på og så henne rett i øynene, fortalte henne hvor sjarmerende hun var når hun skiftet hudfarge i ansiktet og spurte i undring, fortsatt med blikket festet i hennes; «Alt? Kan jeg virkelig få alt?» Vi ble sittende lenge og med blikket rettet mot hverandre, tydelig berørt av samtalens tema, og først etter en god stund sa hun noe med lett skjelvende stemme. «Vil du det da, ha alt?» Mitt «absolutt» til svar ble etterfulgt av et smil før hun satte blikket ned i salaten, etterfulgt av en litt undringens lyd. Det siste jeg sa til henne før vi gikk til hvert vårt var at jeg håpet jeg snart så henne igjen, og at hun gjerne måtte opprettholde kleskoden for min del. Jeg berømmet henne igjen for hvor godt det kledde henne og at det fikk henne til å lyse opp hverdagen. Hun smilte bredt, kysset meg på kinnet og takket for lunsjen.

Litt senere på dagen fikk jeg en tekstmelding fra henne der hun igjen takket for lunsjen og den gode samtalen og at hun hadde satt stor pris på mine komplimenter. Jeg svarte bare med et smileansikt. Jeg beholdt inntrykket og tankene jeg hadde i hodet ut dagen, og sovnet med et smil etter å ha villedet lunsjavtalen fra tidligere inn i en tåke av egne fantasier.

Dagen etter fikk jeg en ny melding ganske tidlig, hvor hun forteller at komplimentene mine fra lunsjen hadde fått henne til å løfte kleskoden sin. «Min nye stil,» skrev hun, jeg smilte og skrev tilbake at jeg likte at jeg hadde inspirert henne. Hun satt på T-banen på vei til jobb og fikk lyst til å fortelle meg det som en god start på dagen. Det er nesten trist at jeg ikke er kollega av deg siden jeg alltid inspireres i flotte omgivelser skrev jeg tilbake. Og svaret fikk meg til å kjenne meg både varm og ør, og jeg smilte ekstra bredt. «Du må jo gjerne ta en tur innom kontoret vet du,» svarte hun og avsluttet med et smilefjes. Det ble ikke den dagen, for jeg hadde en rekke møter utover hele dagen. Men jeg tenkte på den meldingen en stund, og fant raskt ut at invitasjonen skulle jeg ta til meg.

Tre dager senere var det jeg som skrev melding til henne først, tidlig om morgenen. «Hva har den flotte kvinnen på seg i dag?» Jeg var spent siden jeg ikke hadde hørt noe fra henne siden sist. Det tok litt tid og jeg tenkte først jeg hadde vært alt for offensiv, men neida. Hun svarte etter en stund og det var ikke en melding som bar preg av sjenanse som før og allikevel langt mer enn jeg hadde forventet. Jeg ble helt skjelven når jeg leste morgenmeldingen som kom i retur. «Jeg startet dagen i dag med å tenke på hva som ville lokket deg på kontorbesøk, og det ble du som kledde meg fra innerst til ytterst. Du hadde rett, alt preger sjelen og humøret og selv om ingen andre ser det, så vet jeg det, og det gir meg en god start. Så utenpå valgte jeg skjørtet du liker så godt. Jeg trakk fram de lys grå strømpene i dag, for de passer så godt til de korte støvlettene, og jakka satt perfekt til den bronsefargede blusen jeg kjøpte i forrige uke. Jeg er faktisk veldig fornøyd når jeg ser på meg selv her, og håper ikke resten av T-bane vogna gjør det samme!» Og så kom det raskt en melding til, «var det noe mer?»

Jeg synes nesten jeg hørte hun lo litt da. Hadde hun sett uttrykket mitt, ville hun i det minste glist fornøyd og muntert, og fått bekreftet at hun oppnådde det hun ville. Lunsjen vår hadde hevet terskelen i vår kommunikasjon, og det var i ferd med å bli virkelig pirrende. Den dagen skulle jeg besøke henne på kontoret, koste hva det koste ville. Hun visste det bare ikke enda.
Ikke før senere på dagen, da resepsjonsdamen ringte inn til henne og fortalte det var kommet et besøk. Hun kom ut og fikk se meg stå der og smile så pent jeg kunne. For ordens skyld gikk jeg henne i møte og presenterte meg med navn, noe hun nesten ikke klarte tilbake siden hun kniste som en flau skolepike. Innover i gangen på vei til hennes kontor lo vi begge to, og håpet ingen la merke til det. Hun førte meg inn på kontoret sitt og så hun tittet raskt nedover gangen i begge retninger før hun lukket døra. Jeg satte meg ned i gjestestolen med ryggen mot døra. Hun så på meg med store øyne og et stort smil, og i det hun satte seg i sin motstående stol kommenterte hun hvor overraskende og hyggelig dette var.

«Du lot deg friste skjønner jeg,» fortsatte hun, og satte seg bakover i stolen, svingte armene ut til siden som om hun bevisst lot meg ta et overblikk. Jeg kjente jeg rødmet og avslørte med den skiftende ansiktsfargen mistanken hun eventuelt måtte ha, om at jeg var litt hekta etter vår siste lunsj. Det var godt å legge merke til at jeg ikke var alene om det.

Vi hadde ikke snakket så lenge sammen, før jeg med ett kjente foten hennes berøre leggen min under bordet. Hun var frekk, så meg rett inn i øynene og smilte, og helt tydelig bevisst beveget foten sakte opp og ned mot leggen min. Jeg så på henne og smilte tilbake og dumpet rett ut til henne «du er frekk, så skinnet bedrar!» Da lo hun. «Hva får deg til å si det? Så godt kjenner du meg da ikke,» svarte hun og la til etter noen sekunder «ikke enda i hvert fall!»

Jeg hørte et lite dump og kjente at foten hennes nå var skoløs og gled sakte opp leggen og opp til kneet mitt. Vi satt bare og så på hverandre, men berørt av utviklingen mellom oss. Hun gled enda litt nærmere bordkanten på den andre siden, så foten hennes nådde helt opp til låret mitt. Hun la seg litt bakover i stolen og foten nådde helt opp på innsiden av lårene mine. Hun så på meg og la en finger over leppene som et tegn på at ord var overflødige. Jeg lukket øynene og kjente foten gled helt opp til skrittet hvor hun lot tærne rotere litt mot meg. Reaksjonen var lynrask, og hun merket det umiddelbart. Jeg åpnet øynene og så hun flirte godt, uten å stoppe bevegelsene med foten. Hun bet leppene sammen og så rett på meg, og fortsatte. Jeg lot den ene handa gli ned, stryke lett over foten og presset den mot meg selv. Hun vippet hodet litt bakover i stolen, lukket øynene og så kom det et lite sukk. I det ubevisste kunne jeg høre stemmer i gangen bak meg, uten at det stoppet seansen. Følelsen, inntrykket, alt som nå skjedde ga meg høy puls og forventninger uten at jeg et sekund trodde det ville bli noe mer ut av det. Ikke der og da selvfølgelig.

Etter ti minutter med en heftig og pirrende lek, gled foten nedover og jeg kunne høre hun tre skoen på seg igjen. Først ble jeg litt skuffet, men smilte modig. Hun møtte meg med et bedårende smil og lente seg frem før hun med lav stemme sa: «Jeg håper du ikke har lagt planer i kveld, for middagen er ferdig rundt klokken åtte. Jeg regner med at du er der da!»

Da jeg forlot kontoret hennes følte jeg rødmen i ansiktet, og den sitrende følelsen i kroppen og hendene skalv nesten. Hadde jeg hatt planer den kvelden ville de blitt utsatt uansett, og forventningene var om mulig enda større da jeg reiste enn da jeg ankom.

Ganske nøyaktig klokken åtte den samme kvelden ringte jeg på døren hennes, og jeg fikk se det blide ansiktet hennes i vinduet som tegn på at døren var åpen. Jeg gikk inn i entreen hvor hun møtte meg, og så utrolig flott hun var. En løssluppen bluse i en tilnærmet champagnefarge klarte ikke å legge skjul på de delikate brystene som vugget lett, og et halvlangt skjørt med splitt i fronten i nesten samme farge avslørte de blanke bena kledd i lekre strømper. Jeg avsluttet blikket som sugde inntrykkene til meg med å nyte de sensuelle føttene med tærne lakkert i en litt dyprød farge. Hun observerte selvfølgelig at jeg tok til meg inntrykket for hun smilte og spurte «You like it»? Hva annet enn ja kunne jeg svare?

Vi innledet resten av kvelden med et glass rødvin, klirret glassene sammen og nippet inn den første smaken av en god vin. Hun ba meg sette meg så skulle hun servere maten. Bordet var nydelig dekket og med levende lys. I bakgrunnen kunne klassiske toner høres med akkurat passe volum uten å forstyrre samtalen. Som vanlig gikk praten lett og uanstrengt mens vi spiste, og for første gang hørte jeg hun fortelle hvordan tiden har vært etter at mannen gikk bort. Jeg kunne se hun ble blank i blikket, men samtidig virket det som om hun synes det var godt å fortelle meg hvordan livet fortonet seg alene.

Etter måltidet satte vi oss i sofaen i stuen, og hun i det ene hjørnet med meg i motsatt ende. Hun la først bena oppunder seg, men ganske raskt skjøv hun bena mot meg og pirket føttene mot bena mine. Jeg lot den ene handa gli ned og stryke varsomt over føttene hennes. Jeg lot en finger stryke over anklene hennes og bevege den sakte opp leggen og ned igjen. Hun snudde seg litt så hun ble sittende med ryggen mot armlenet bak seg og skjøv begge føttene opp i fanget mitt. Jeg satte fra meg vinglasset og begynte umiddelbart å massere føttene i rolige bevegelser, og ikke et ord ble sagt. Hun satt fortsatt med vinglasset mellom hendene, la hodet ned mot sofaryggen og lukket øynene.

Jeg fortsatte massasjen, og brukte fingrene til å klemme tærne hennes og stryke rundt anklene hennes. Hun sukket litt. Øynene var fortsatt lukket da jeg lot hendene mine gli opp langs bena hennes slik at splitten i skjørtet åpnet seg og avslørte bena til langt opp på lårene. Jeg lente meg litt frem og over henne og lot hendene gli oppover begge bena, til langt opp på låret. Hun åpnet øynene og så på meg. Smilte. Hun så meg ømt inn i blikket mitt og la hodet tilbake mot sofaryggen etter å ha satt vinglasset fra seg på bordet. Jeg fortsatte mine kjærtegn mens jeg så på henne der hun halvt lå med lukkede øyne. Da jeg lot fingrene gli enda lengre opp så jeg hun bet leppene sammen.

Jeg satte meg litt opp, snudde meg rundt og mot henne slik at hendene mine gled opp langs yttersiden av begge bena. Jeg lente meg ned og kysset tærne hennes. Et lite øyeblikk åpnet hun øynene før hun igjen lot de gli igjen, og bare nøt min nærhet. Jeg lot tungespissen rulle forsiktig over tærne før jeg smøg leppene mine nedover føttene og rundt anklene. Hendene mine skjøv skjørtet hennes oppover bena, mens leppene mine kysset dem.

Først sakte opp leggene til knærne, før jeg fortsatte oppover lårene. Samtidig sank hun lenger ned i sofaen og bena hennes gled rundt meg og bak meg. Skjørtet gled helt opp til jeg kunne skimte de sexy blondekantene øverst på strømpene, og blikket mitt rettet seg direkte mot den nesten gjennomsiktige hvite trusa hun hadde på seg. Jeg lukket øynene i noen sekunder før jeg igjen lot leppene mine vandre opp på innsiden av lårene, i sakte vandring opp mot de pirrende blondekantene.

Vi begge visste at denne kvelden ville bli helt spesiell, noe flørten vår og det lille forspillet på kontoret hennes hadde indikert. Nå var hovedretten servert oss begge, og vi var like sultne. Hun lot bena gli litt ut til siden, før jeg kjente hendene hennes gripe tak i hodet mitt og førte meg videre oppover. Hun gled enda lenger ned i sofaen, og jeg kunne kjenne føttene hennes smyge seg over ryggen min. Munnen min traff de første blondene øverst på strømpene, og jeg lot tungespissen spille litt over det grove mønsteret. Jeg kjente pikken min strammet seg i buksene og sitret ekstra i det jeg kjente trusekanten pirre leppene mine. Jeg lot ansiktet gli inn mot midten og la seg helt ned mot trusa. Jeg blåste varm luft inn gjennom det tynne stoffet, noe som fikk henne til å gispe.

Jeg kjente føttene hennes krysse seg over ryggen min, og hun løftet hoftene litt opp for å møte ansiktet mitt, leppene og tungespissen som nå pirret henne utenpå trusa. Jeg brukte fingrene rolig opp og ned langs bena hennes, mens jeg fortsatte å kysse henne ømt og forsiktig utenpå trusa. Som avveksling lot jeg tungespissen gli ut og stryke det varme kjønnet på innsiden. Jeg lot fingrene gli oppover lårene og førte den ene hånden inn på innsiden av låret før jeg trakk trusa til side.

Da munnen min møtte kjønnet hennes kjente jeg umiddelbart smaken av saftene hennes. Jeg ventet ikke nå, men lot tungespissen rolig presse seg inn mellom leppene hennes og deretter i roterende bevegelser opp mot klitoris. Jeg kjente silkehårene hennes treffe leppene mine. Jeg klemte dem mellom leppene, lugget henne litt før jeg gled ned igjen og mellom de varme, myke leppene.

Hendene mine førte jeg under henne, så jeg kunne løfte henne opp mot meg. Nå kunne jeg åpne henne, og la tungen gli innenfor. Hun stønnet av den bevegelsen, og jeg løftet henne enda litt lenger opp mot meg, begravde hele ansiktet ned i henne og brukte tungen i sirkler innenfor. Jeg presset den opp mot G punktet, og holdt hoftene hennes opp mot sofaen.

I det jeg traff punktet med tungespissen og sugde leppene hennes mellom mine, slapp alt hun hadde inni seg løs umiddelbart. Hun gispet høyt, etterfulgt av flere klynk mens underlivet ristet og skalv. Jeg lot henne ikke slippe, men fortsatte å bruke tungen innenfor leppene, sugde lekent i leppene og ga henne små, kjærlige bitt. Orgasmene lot seg ikke stoppe, og jeg elsket hver eneste en av dem. Jeg kjente min egen kåthet, men frydet meg først og fremst over hvor vidunderlig hun smakte. Hvor vakkert det var å høre henne la hemningene være, og de små eksplosjonene avtok ikke med det første. Så slapp jeg taket.

I det hun åpnet øynene igjen, helt matte av tilfredshet, fikk hun se meg stå på siden av sofaen og kneppe opp skjorten. Etter å ha latt den falle til gulvet, i det jeg skulle til å åpne gylfen i buksene, forsøkte hun å stoppe meg med å si vi kunne bevege oss inn i sengen. Jeg lot som om jeg ikke hørte på henne, lot buksene falle og deretter trakk jeg bokseren av meg på en forførende måte som fikk øynene hennes til å vokse og stirre.

Min glattbarberte sto rett ut i giv akt, til ære for henne. Hun pirket fingeren mot meg som i et «kom ned til meg», og jeg var ikke vond å be. Jeg grep bena hennes, førte de til siden og gled sakte ned mot henne. Jeg akte meg opp langs bena til jeg kjente pikken min la seg utenpå det våte kjønnet hennes. Hun lukket øynene og sukket tungt. Jeg kysset henne på kinnet, la ansiktet mitt inntil henne og lot den gli inn mellom leppene. Den ble tatt godt imot, og jeg kjente umiddelbart leppene hennes stramme seg rundt pikken som var rolig på vei inn. Jeg lot den gli helt inn, kjente innerveggene hennes møte meg, og ble liggende slik og bare presse meg på henne i små støt. Hun grep tak i nakken min, hodet mitt, og presset underlivet opp mot meg. Hun førte bena opp bak meg og over ryggen min og presset meg ned mot henne.

«Ta meg» tagg hun, «vær så snill – bare knull meg nå!» Jeg begynte bevegelsene i det små, og trakk meg nesten helt ut før jeg gled helt inn i henne. Hun forsøkte gjentatte ganger å presse meg til å øke hastigheten, kraften, men jeg sto imot. Ertet henne. Terget følelsen hun hadde både i magen, brystene og ikke minst innenfor de våte leppene. Jeg fortsatte å bevege meg med lange, rolige støt nesten helt ut, og så tilbake. I det jeg trakk meg helt ut holdt jeg igjen, og brukte bare pikkhodet så vidt mellom leppene. Med små, raske støt jukket jeg hodet i åpningen, og det tok ikke lange stunden før hun bare gispet ut og orgasmen skyllet gjennom henne. Det var øyeblikket. Mens hun fortsatt skalv i rier, begynte jeg å ta henne som hun hadde bedt meg om, med bestemte støt, inn i henne og ut, inn og ut. Med jevne bevegelser, støtet jeg helt inn i henne før jeg trakk meg ut og mens orgasmen hennes fortsatt holdt tak i henne, fortsatte jeg rittet mitt. Klynkingen hennes, den tunge raske pusten hennes og de vuggende bevegelsene hennes inspirerte meg.

Jeg kjente føttene hennes presse seg ned i ryggen min, hendene hennes rev i håret mitt og presset hodet mitt ned mot henne, men jeg stoppet ikke. Nå ble hun knullet. Nå fikk hun alt jeg hadde, og jeg ikke bare økte jeg tempo, men jeg også bestemtheten og trykket i alle bevegelsene mine idet jeg gled inn i henne. Den følelsen en mann får i mellomgulvet. Den følelsen av et ankommende lynnedslag som raskt brer seg fra magen, ned i roten av pikken og uten stans fullstendig eksploderer hele veien ut i skaftet og til det hissige hodet, er ubetalelig. Det øyeblikket, da også hun nok en gang brister sammen i en eksplosjon av rystelse, lyder og nytelse samtidig som hun tar imot en flodbølge av varm sæd.

Akkurat det øyeblikket kommer jeg aldri glemme!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.2 / 5. 23

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This